Gazete Vatan Logo

OnePlus 5, Galaxy S8'i geride bıraktı!

OnePlus'ın geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurduğu yeni amiral gemisi katili OnePlus 5'in şarj olma hızı, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8'i geride bıraktı!

OnePlus 5, Galaxy S8'i geride bıraktı!

Akıllı telefonlar denildiğinde akla gelen ilk şeylerden biri de bataryalarının ne kadar dayanabildiğidir. Uzun bir süre boyunca kimse cihazın ne kadar sürede şarj olduğuna bakmaz, şarjın ne kadar dayandığına dikkat ederdi. Bu durum yavaş yavaş değişiyor.

OnePlus 5'in inanılmaz şarj süreleri!
Son birkaç yıldır birçok akıllı telefon üreticisi, cihazların şarj olma sürelerinin kısalmasıyla birlikte aslında batarya dayanıklılıklarının da pek bir önemi kalmadığını kavramış durumda.
Motorola cihazlarında Turbo Charging, Qualcomm işlemcili cihazlarda QuickCharge ve OnePlus firması için ise Dash Charge adı verilen sistemlerin geliştirilmesinin sebebi de bu.
Haberimize konu olan Dash Charge'ın ise ne kadar etkili olduğunu yayımlanan video ile görmeniz mümkün. Video ile birlikte 3,300 mAh'lık bataryaya sahip olan OnePlus 5'i 3,000 mAh'lık Galaxy S8 ile karşılaştıran videoda OnePlus 5'in şarj olma konusunda Galaxy S8'den bir hayli önde olduğu da ortaya çıkmış oldu.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı