Gazete Vatan Logo

O üniversiteler akademik personel alıyor!

Birçok üniversite öğretim üyesi almak için ilana çıktı.Başvuru detayları ise belli oldu.

O üniversiteler akademik personel alıyor!

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlüğünden gelen açıklamaya göre Doktor öğretim üyesi,doçent ve profesör kadroları için 90 tane öğretim görevlisi alınacak. Adaylardan istenen belgeler ise;

Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, birimi, ünvanı ve adayın iletişim bilgileri; adres, telefon no, e-mail vs. açıkça belirtilecektir.)

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

Yök Formatlı Özgeçmiş,

Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,

Lisans/Lisansüstü Diploma fotokopileri (onaylı belge)

Doçentlik Belgesi (onaylı belge)

Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin onaylı fotokopisi

Yayınları içeren bilimsel dosya (Profesörlük için 6 takım, Doçentlik ve Doktor Öğretim Üyeliği için 4 takım. Dosyalar cd, usb ortamında iletilebilir.)

2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı,)

Müracaatlar şahsen veya posta yoluyla,İstanbul Rumeli Üniversitesi "Personel Daire Başkanlığı" Mehmet Balcı Yerleşkesi: Yeni Mah. Mehmet

Haberin Devamı

Silivrili Cad. No: 38 İstanbul adresine yapılacak.

Bugün verilen ilanda adayların son başvuru tarihi 4 Temmuz 2019.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

ALES VE YDS ŞARTI VAR
İstinye Üniversitesine 12 tane araştırma görevlisi,doktor öğretim üyesi,profesör ve doçent alınacak. Başvuran adaylar için ALES ve YDS şartı var.
Sonuçların açıklanacağı web sitesinin adresi ise: www.istinye.edu.tr
Adayların; son başvuru tarihi mesai bitimine kadar evrakları İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsüne şahsen veya posta yoluyla ulaştırmaları gerekiyor. Süresi içinde yapılmayan başvurular geçerli kabul edilmiyor.
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI
Erciyes Üniversitesi 25 tane akademik personeli kadrosuna katmak için ilana çıktı.
Mühendislik Fakültesi,Tıp Fakültesi,Eğitim Fakültesi,Edebiyat Fakültesi,Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi,Diş Hekimliği Fakültesi,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Seyrani Ziraat Fakültesine 25 akademisyen alınacak.
İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ 36 KİŞİ ALIYOR
İstanbul Ticaret Üniversitesi Resmi Gazete'de iki gün önce araştırma görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 1 Temmuz olan ilanda 36 kişi boş kadroları dolduracak. YDS ve ALES şartı isteyen İstanbul Ticaret Üniversitesi ön değerlendirme sonuçlarını 5 Temmuz'da, giriş sınav tarihini 9 Temmuz'da, sınav sonuçlarını ise 12 Temmuz'da açıklayacak.

Haberin Devamı