Gazete Vatan Logo

Nurol GYO projeleri yatırımcısına ne kazandıracak?

Nurol GYO projelerinden ofis ya da daire sahibi olmak yatırımcısına neler kazandıracak?

Nurol GYO projeleri yatırımcısına ne kazandıracak?

3 projesinin satışı devam eden Nurol GYO, projeler üretmeye devam ediyor. Nurol GYO CFO’su Cemail Batuk, bize projelerin detaylarını, kampanya bilgilerini ve önümüzdeki dönem hedeflerini anlattı. İşte detaylar...

Bengü Öner: Nurol GYO'nun şu an 3 projesi satışta. Bu projelerden biraz bahseder misiniz?

Cemail Batuk: Nurol GYO olarak ‘Hayata Yatırım’ felsefesiyle gerçekleştirdiğimiz 3 projemiz bulunuyor, Nurol Tower, Nurol Park ve Nurol Life. Projelerimizi geliştirirken sadece kendine değil aynı zamanda çevresine de değer katan projeler üretmeyi hedefliyoruz.

Projelerimizden kısaca bahsetmek gerekirse, 2012 senesinde 140 milyon dolar yatırım ile İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy’de hayata geçirdiğimiz ve artık tamamlanmak üzere olan projemiz Nurol Tower. Bu projemizde EvOfisEv konseptiyle hem oturum hem de işyeri alternatifi sunmayı amaçladık. Özellikle eşsiz lokasyonu sayesinde hem yerli hem de yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu yönde oldukça yoğun talepler aldığımızı ifade edebilirim.

Haberin Devamı

Bir diğer projemiz olan Nurol Park ise Hürriyet Medya Towers’ın Güneşli’deki 55.000m²’lik arazisinde hızla yükseliyor. Bu projemiz ile geçmişin unutulmaya yüz tutmuş ‘Mahalle Hayatı’ konseptini yeniden canlandırmayı hedefledik. Bu projemizde özellikle kapalı site mantığından uzaklaşmak istedik çünkü bizce sadece proje üretmek yeterli değil bölgeye değer katmak da bizim için proje üretmek kadar önemlidir. Bir ‘Yaşam Vadisi’ olarak tasarladığımız Nurol Park’ta ‘loft’, ‘rezidans’ ve ‘tower’ olmak üzere üç farklı konseptte, her ihtiyaca uygun metrekarelerde 1.512 konut bulunuyor. Projede konutların yanı sıra 43.200 m² peyzaj alanı, cafeler ve mağazaların yanı sıra 19.000 m² alana sahip ofis bloğu da yer alıyor.

Son projemiz olan Nurol Life, ödüllü Yük. Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandı. Nurol Life’ın örnek dairesi ve tüm iç mimarisi ise ünlü tasarım ofisi Autoban tarafından hazırlandı. İstanbul’un gelişen bölgesi Seyrantepe’de ‘Practical Luxury’ konseptiyle yükselen yeni projemiz Nurol Life’ı 2017’nin ilk çeyreğinde teslim etmeyi hedefliyoruz.

Haberin Devamı

Nurol Life, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, yerden ısıtmalı, pencereleri tam açılabilen, taş duvarlarıyla nefes alan, orman manzaralı daireleri ile sahiplerine hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı sunmayı vaat ediyor. Dünyaca ünlü yapı markalarının en kaliteli malzemeleri kullanılarak hayata geçirilen Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Nurol Life, yeni bir rezidans konseptiyle hayatı kolaylaştıran lüksleri aynı çatı altında topluyor. Gece yatıya kalacak misafirlerinizin konaklayabileceği özel Guest House, acil bir işiniz çıktığında minik dostlarınızı emanet edebileceğiniz Evcil Hayvan Bakımı, sevdiğiniz filmleri daha keyifli bir ortamda izleyebilmeniz için Sinema Odası, dünya lezzetlerini ayağınıza getiren Premium Yemek Hizmeti, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz Yoga-Pilates Stüdyosu, stresten arınmanıza yardımcı Spa&Sauna-Buhar Odaları, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ekipmanı ile fonksiyonel Toplantı ve Çalışma Odaları, en sağlıklı besinleri haftanın 7 günü kapınıza getirilebilen Organik Ürün Hizmeti gibi uygulamalarımız NurolLife’ın sunduğu pratik lükslerden yalnızca birkaçını oluşturuyor.

Haberin Devamı

Bengü Öner: Nurol Life'ın lokasyonu hakkında bilgi verir misiniz?

Cemail Batuk: Maslak ve Levent’in hemen yanında konumlanan Nurol Life, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine çok yakın. Türk Telekom Arena’nın yanı başında yükselen projemiz ayrıca metroya da yürüme mesafesinde bulunuyor. Toplu taşıma olanaklarının artması bu bölgeyi daha da cazip hale getiriyor. Önümüzdeki yıllarda İstanbul’un uluslararası bir iş ve finans merkezi olma sürecinde Seyrantepe’nin önemli bir rol oynayacağını düşünüyoruz.

Seyrantepe ve Ayazağa bölgesi, İstanbul’un yeni yaşam ve iş merkezi olarak öne çıkan bölgeleridir. 5 yıl önce Türk Telekom Arena Stadyum projesi ile dikkatleri üstüne çeken Seyrantepe’nin değeri İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Etfal Hastanesi’nin bu bölgeye taşınma kararı almasıyla birlikte artış gösterdi. Cendere Vadisi’ndeki fabrikaların bölgeden tahliye edilerek, bu arsalara ‘ticari imar’ hakkı verilmesi ve derenin ıslah edilmesi bölgenin çehresini değiştirebilecek gelişmelerdir. Seyrantepe’de ciddi bir dönüşüm yaşandığını görüyoruz. Biz de Nurol Life ile bugünden geleceğe imza attığımıza inanıyoruz.

Haberin Devamı

Bengü Öner: Nurol GYO, proje geliştirirken nelere öncelik verir, projeleri neye göre şekillendirir?

Cemail Batuk: Öncelikle Nurol GYO olarak en önemli felsefemiz; kendi içerisinde yaşamak isteyeceğimiz niteliklerde projeler üretmektir. Projelerimiz kente değer katmak ve modern şehir hayatının gereklerinin karşılanmasını sağlayacak yaşam biçimleri kurmak hedefiyle şekillenir. Nurol GYO mevcut projeleriyle farklı ihtiyaçlara cevap verir.

Bengü Öner: Projelerde geçerli olan kampanya var mı? Kampanya detayları neler?

Cemail Batuk: Nurol Park için 120 ay banka kredisi avantajıyla, ilk 12 ay kredi ödemesi bizden kampanyamız 4 Mayıs 2015’e kadar devam ediyor. Peşin ödemede %15 indirim veya 50 ay sıfır faiz opsiyonu da tanımaktayız.

Bengü Öner: Nurol Tower'da fiyatlar hangi skalada?

Cemail Batuk: Nurol Tower projemizde fiyatlarımız minimum 550.000$’dan başlamakta.

Bengü Öner: Nurol Life'ın daire fiyatı politikası hakkında bilgi verir misiniz?

Cemail Batuk: Fiyatlarımızı projelerimizin maliyetlerini ve yaratılan değeri göz önüne alarak belirliyoruz. Fiyat politikamız projelerimize erişimi olabildiğince kolaylaştıracak şekilde uygulamaya çalışıyoruz.

Bengü Öner: Gelecek projeler için Nurol GYO'nun kriterleri nelerdir?

Cemail Batuk: Hedefimiz her zaman işyeri, konut veya yaşam alanı farketmeksizin modern kent yaşam konforunu ve altyapısını sunan, değer yaratan ve içerisinde kendi oturmak isteyeceğimiz projelere imza atmak.

Bengü Öner: 2015 konut sektörü için nasıl başladı? Yılsonuna kadar neler bekler piyasayı, öngörüleriniz neler?

Cemail Batuk: Gayrimenkul sektörü genel olarak 2014 hedeflerini tutturdu. 2015’in ilk çeyreğinde de ivme kazanmaya devam ediyor. Biz de geçen yılın son çeyreğinde yaptığımız satışlarımızda gözle görülür bir artış oranı yakaladık. Bu büyüme ivmesini sürdürüyoruz. 2015 yılsonu itibarı ile hem sektörümüzün, hem de şirketimizin güçlü bir büyüme performansı ortaya koyacağına inanıyoruz.