Gazete Vatan Logo

New Plus 450 bin liraya

Avcı İnşaat Çiğli projesinde sona geldi.

Avcı İnşaat, 'New Plus' markasıyla Karşıyaka'da birbirine yakın pek çok noktada konut üretiyor. Çiğli projesinde çalışmalar sona geldi. Bayraklı, Mayıs'ta teslim ediliyor. Bostanlı, İkon ve Vizyon projeleri de yıl sonunda başlayacak

Şanlıurfa’da Unilever’in bölge bayiliğini yaparken 1995’te İzmir’e gelip inşaat işine başlamış Hilvanlı Avcı ailesi. Köy Hizmetleri Etüt Proje Bölümü’nden emekli olan babasının öncülüğünde, Karşıyaka merkezli çalışan Avcı İnşaat’ta sorumluluğu 7 yıldır Koçali Avcı (34) üstlenmiş durumda.

Bugüne kadar Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ve Çiğli’de farklı yapılar üreten firma, faaliyetlerini ‘New Plus’ markasıyla sürdürüyor. New Plus Karşıyaka’yı tamamladıklarını belirten, firma sahibi Koçali Avcı, Çiğli’de 2 blokluk projede çalışmalar sona geldi. Bayraklı’yı Mayıs sonunda teslim ediyoruz. Bostanlı, Ataşehir Vizyon ve New Plus Ataşehir projeleriyle de iddialıyız” dedi.

450 bin lira

Çiğli’de, Karşıyaka Spor Kulübü’nün Selçuk Yaşar Tesisleri’nin yakınındaki proje 2 bloktaki toplam 42 daireden oluşuyor. Tümü 3 1 ve lüks konut olarak tasarlanan ve yüzde 60 satış oranına ulaşılan projede fiyatlar 450 bin lira. Koçali Avcı, Mavişehir Çevreyolu ve Çiğli Metro İstasyonu ile İzmir Kâtip Çelebi Üiversitesi’ne yakın bir konumda olan projenin, dört tarafı açık, butik bir site olarak planlandığını vurguluyor.

Haberin Devamı

ÖZELLİKLERİ

- Özel güvenlik

- Açık otopark

- Çocuk oyun alanı

- Spor salonu-kondisyon parkı

- Bahçe oturma terası

Bayraklı Smyrna Meydanı'nda 3+1 büyüklüğünde 30 daireden oluşan projede daire fiyatları 475 bin lira. Firma sahibi Avcı, site özellikli projede kaliteden ödün vermediklerini belirtiyor. Bostanlı'da, Gode Cengiz Parkı'nın yanında da 'Bostanlı İkon Vizyon' projesi için hazırlıklar sürdürülüyor. 2+1, 3+1 ve 4+1'lik dairelerin olacağı projede 160 metrekarelik 3+1'lerin fiyatı 550 bin lira.

Avcı İnşaat, 3-4 ay içinde Ataşehir'de 4+1'lerden oluşacak 10 dairelik bir blok yapacak. Lüks konseptteki konutların fiyatı 725 olacak. 60 daireden oluşacak olan, kapalı otoparklı-havuzlu 'New Plus Ataşehir'de de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alacak. 1+1'ler 275, 2+1'ler 325, 3+1'ler de 475 bin liradan satılacak.

Haberin Devamı

Girne Bulvarı Nebil Susup Sokak'ta, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşacak, fiyatların 500 ile 900 bin lira arasında değişeceği İkon projesine de 3-4 ay içinde başlanacak. 65 dairelik (1+2, 2+1, 3+1) New Plus Yeni Girne için de yıl sonunda harekete geçilecek. Fiyatlar, 225, 350 ve 475 bin lira olacak.

Otel yapmak istiyorlar

Kaliteden ödün vermemek adına yılda 150 daireden fazla üretime sıcak bakmadığını belirten Koçali Avcı, franchising'le İzmir'de bir marka otelin inşaatını yapmak istiyor. Bu konuda görüşmelerinin ve yer arayışlarının sürdüğünü belirten Avcı, "Alaçatı Port civarında da 20-30 odalı, kendi işleteceğimiz bir butik otel yapmayı planlıyoruz" dedi.