Gazete Vatan Logo

MyVia Yıldız'da yaşam başlıyor

Gözde Grubu tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen MyVia Yıldız'ın ilk etabında yaşam başlıyor

Son yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVia'nın, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor.

01 Nisan itibarıyla projede yaşamın başlayacağı müjdesini veren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 80 daireden oluşan 1'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2'nci etabı ise yıl sonunda bitireceklerini söyledi.

MyVia Yıldız sosyal donatıları, kampanya ve iletişim bilgileri

Sosyal donatı ve çevre düzenlemesine özel önem verdiklerini, MyVia Yıldız'ın yüzde 40'ının çocuk oyun alanları ve yeşil alanlardan oluştuğunu belirten Kalı, MyVia'nın bütün projelerinde yer alan güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetlerinin MyVia Yıldız'da da konut sahiplerine sunulacağını kaydetti.

Yüzde 63'ü satılan MyVia Yıldız Buca'nın, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluştuğunu dile getiren Kenan Kalı, “Mavişehir'deki site kültürünü Buca'da hayata geçirdik. MyVia Yıldız'ın proje hazırlık aşamasında enerji sistemini çok iyi analiz ederek kaskat sistemini uygulamaya karar verdik. Kullandıkça artan, kullanmadıkça azalan kaskat sistemi, sağlam bir ısı yalıtımı sayesinde oldukça ekonomik bir ısınma sistemi. Konutların güney cephesine bakıyor olması da, ev sahiplerini yüksek aidat ve ısınma masraflarından kurtarıyor”

Haberin Devamı

diye konuştu.

92 metrekareden 220 metrekareye kadar farklı tipteki konutların, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacağını ifade eden Kenan Kalı sözlerine şöyle devam etti: “6 bin metrekare üzerine kurulan projemizde, çocuk oyun alanlarından, açık ve kapalı otoparklara, havuzdan saunaya, hamam ve kar duşundan, buhar odası ve fitness merkezine kadar birçok sosyal alanı bünyesinde barındırıyor. MyVia Yıldız konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin TL. fiyat aralığında satışa sunulacak. 1'inci etabı tamamladık. Arzu eden ev sahipleri, 01 Nisan'dan itibaren yeni yaşamlarına başlayabilirler”

Buca'daki projelerine hız kesmeden devam edeceklerine dikkat çeken Kalı, projenin yeni etapları ile satışa çıkılacağını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Rakamlarla Gözde Grubu...

2014'te Adıyaman'da 1, Malatya'da 2 ve Kuşadası'nda 1 hastane açan Gözde Grubu, 2015'te İzmir'de mevcut hastanesinin kapasitesini 2,5 kat artırırken; Aydın, Kuşadası ve İzmir'de yeni hastaneleri de faaliyete geçirmeyi planlıyor.

2014 yılı içinde MyVia Bahçe, MyVia 414, Modda Mavişehir ve MyVia Yıldız'ı bitirerek, 4 inşaat projesini başarıyla tamamladıklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, “Şu ana kadar 3 binin üzerinde konut yaptık. Sadece 2014'teki toplam konut üretimimiz ise 982 adet. Gözde Grubu olarak 2015'te, 2014'e oranla 1,6 kat büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yeni projeler hız kesmeden devam edecek...

2015 yılında Bayraklı'da, bünyesinde rezidans, ofis, hastane ve alışveriş merkezlerini barındıracak 4 adet projeye başlayacaklarını belirten Kenan Kalı, yeni projeler hakkında da bilgi verdi.

Gaziemir'de sırtını ormana dayayan ve doğayla iç içe bir projenin hazırlık aşamasında olduklarını açıklayan Kalı, “MyVia Country adını verdiğimiz yeni projemiz insanların huzur bulacakları bir yer olacak.

Haberin Devamı

İçinde hiçbir sentetik ürüne yer vermeyeceğimiz ve doğal taşlarla, ahşaptan oluşacak projede, 2 katlı teraslı evler olacak. 1+1'den 5+1'e kadar farklı konutların yer alacağı MyVia Country, 42 bin metrekare üzerine kurulacak ve içinde uluslarası bir otel zincirine ait butik bir otel de yer alacak” dedi.

Gözde Grubu bünyesinde yayın yapan Türkiyem TV'yi de İzmir'e getirerek İzmir'e yeni bir TV kanalı kazandıracaklarını ifade eden Kenan Kalı, 2016 yılında ise “Ege Masal” markasıyla hizmet verecek olan ve doktor – zeytinyağı – ege otları temalı sağlıklı besinlerin bulunduğu restoran zincirlerini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.