Gazete Vatan Logo

Müzikte yükseliş döneminde

Küsme Aşka single’ıyla tıklanma rekorları kıran Oğuzhan Koç oyunculuk yerine müziğe yoğunlaşsa da 2018’de çekecekleri bir filmin hazırlığında...

Müzikte yükseliş döneminde

Küsme Aşk’a parçasının tıklanmaları artmaya devam ediyor. Memnun musunuz geri dönüşlerden?

Çok güzel tepkiler alıyorum. İzlenme sayısı olarak Türkiye’de Youtube’un 24 saatte en çok izlenen videosu olduk. Şu ana kadar 18 milyon izlenmedeyiz. Bunda klipte oynayan oyuncu arkadaşlarımız payı büyük elbette. Sekiz çok değerli oyuncu arkadaşım klipte bana eşlik etti. Şahin Irmak, Dilşad Şimşek, Sinan Tuzcu, Alina Boz, Irem Sak, Eren Hacısalihoğlu, Begüm Birgören ve Serkan Şenalp beni kırmayarak klipte oynamayı seve seve kabul ettiler. Onlara teşekkür borçluyum.

Bu single kariyerinizin hangi dönemini temsil ediyor?

Müzikte giriş döneminden gelişme dönemine geçtiğimi hissediyorum… Kendimi her seferinde bir adım daha ileri atmaya çalışıyorum.

Her çıkardığınız parça hit oluyor. Bu durum sizi oyunculuktan koparıp müziğe daha çok yaklaştırdı diyebilir miyiz?

Şarkılarım sevildikçe müzikle bağım artıyor tabi ki. Fakat bu artış oyunculuk ve yazarlıktan kopmam için bir sebep değil. Biri olmadan diğeri beni sıradanlaştırır.

Haberin Devamı

Oyunculuk ve müzik dengesini kurmak zor mu? Öncelik sıralamanız var mı?

Öncelikleri süreçler belirliyor aslında. Şu an aktif olarak oyunculuk yapmıyorum. 2018 yazında çekilecek bir 3 adam filmi yazıyoruz. 3 ADAM ve müzik bir arada devam ediyor. Önümüzdeki yıl da oyunculuk müziğin önüne geçebilir bilemeyiz.

İlişkim işimi olumlu etkiliyor

Böyle güzel şarkıları yazabilen ince bir ruha sahip olmak sizi kırılgan mı yapıyor, güçlü mü?

Kırılgan insan içindekini söyleyemez bence çekingen olur. Benim görevim insanların çekinip söyleyemediği şeyleri yazmak söylemek. Bu yüzden ne kadar çok insanın hislerine tercüman olursam o kadar güçlenirim.

Yağmur Tanrısevsin’le ilişkiniz nasıl gidiyor hayat?

Her şey yolunda. İlişkimizi kendi özelimizde yaşıyoruz Yolunda giden bir ilişki mutlaka insanın işini de olumlu etkiler. Bu olumlu etkiden çok memnunum.

Peki üç adam olarak markalaşmak bu noktaya gelmek şans mı, emeğin karşılığı mı?

Kesinlikle emek, çok çalışmak, çok istemek. Sonra da birbirimize inanmak ve saygı duymak. Ekip işi yapmak zordur fakat görünenin çok ötesinde bir dostluğumuz var. Gücümüz yettiği sürece birlikteyiz.

Haberin Devamı