Gazete Vatan Logo

Müslüm Gürses'in annesi olamıyor; çünkü...

Türkiye'nin Oscar temsilcisi Ayla filmini çeken Dijital Sanatlar'ın imza atacağı "Müslüm" filminin hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Müslüm Gürses'in annesi olamıyor; çünkü...

Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç'ın yöneteceği iddialı filmin çekimleri ekim ayında Adana'da başlayacak. Timuçin Esen'in Müslüm Gürses'i, Zerrin Tekindor'un eşi Muhterem Nur'u canlandıracağı filmde Bergüzar Korel'in de rol alacağı gündeme gelmişti.

Ancak senaryoyu çok beğenen Korel'in fikrini çekimlerin Adana'da olması değiştirdi. Oğlu Ali'nin okulu ve ay sonunda başlayacak Vatanım Sensin'in dizisinin çekimleri nedeniyle Korel, 10 gün bile olsa İstanbul dışında çalışamayacağını belirtti. Güzel oyuncunun "Çekimler İstanbul'da olsaydı filmde mutlaka oynardım, senaryoyu çok sevdim.

Böyle önemli bir filmin parçası olmak isterdim" dediği öğrenildi. "Müslüm" filminde Korel'e usta yorumcunun annesi Emine Akbaş rolü teklif edilmişti. Emine Akbaş, Adana'da eşi Mehmet Akbaş tarafından öldürülmüş, Müslüm Gürses annesinin katili olan babasıyla yıllarca görüşmemişti. Merakla beklenen filmde ayrıca Erkan Can da rol alacak. (Medyatava)