Gazete Vatan Logo

Moment Festivali 10 Haziran'da Berlin'de!

Türkiye ve Almanya’nın kültür başkentleri İstanbul ve Berlin, bünyesinde etnik, doğaçlama, caz ve elektronik müzikleri bir araya getiren Moment Festivali ile 10 Haziran 2019 tarihinde Berlin’de bir araya geliyor.

Moment Festivali 10 Haziran'da Berlin'de!

İki şehir arasında güçlenerek popülerlik kazanan kültürel diyalog, Moment Festival’ine ilham kaynağı oldu. Türkiye’de ve Almanya’da ofisleri olan, festivaller ve sanatsal etkinlikler düzenleyen 3dots ekibi; Moment Festivali’nde bu iki şehrin renklerini bir araya getiriyor. Gittikçe derinleşen kültürel bağları ve üretimleri her iki şehre bağlılığı olan ya da şehirlerarası bu etkileşimi seven insanları bir araya gelerek kutluyor.

İstanbul ve Berlin’in kozmopolit ve çok kültürlü yapısını programına da yansıtan ve hareket halindeki sanatçılara yeni bir platform yaratma heyecanı içinde olan Moment Festivali, ilk senesinde pek çok uluslararası isimle, dört farklı sahneden oluşacak.

Moment Festivali Berlin Programı

Ana Sahne (Main Stage)

Lost Songs Of Anatolia 'Live' - Anadolu'nun Kayıp Şarkıları 'Canlı' ft. Şevval Sam

Kulüp Sahnesi (Club Stage)

Ah! Kosmos

Korhan Futacı, Antonis Anissegos, Yorgos Dimitriadis, Ayşe Cansu Tanrıkulu 140journos presents: Şokopop b2b BXA (Live DJ Set)

Epikuer sunar: Lab Sahnesi ve Workshop (Görseller: Mahir Duman) (Epikuer presents: Lab Stage and Workshop (Visuals by: Mahir Duman)

Haberin Devamı

(ILYICH)

Can Kaya

Federica Flux & Guests

Sudden Beach

Seretan

Sound and listening workshop: Reporting on the Momentary Anton (ILYICH) Kats & Francisco Petrucci

Bahçe Sahnesi (Garden Stage) Asena Bulduk

DJ Gorki and Dr. Lokmann

DJ Sarıyılan // Kaan Sezyum Taxim Sound

Konuşmalar (Talks)

140journos: Seküler Göç Oturumu

Şokopop'la Çok Özel: Yeşilçam'ın Uluslararası Emelleri "Bobby Teardrops ve La Gang dell'Arancia Meccanica"