Gazete Vatan Logo

MHP lideri Bahçeli'den corona virüs açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli " Ölümcül bir virüs insanlığa adeta savaş açmış durumdadır. Salgının önüne geçmek maksadıyla makul ve mantıklı her yola başvurulmaktadır." dedi

MHP lideri Bahçeli'den corona virüs açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

Beşeriyet olağanüstü bir sürecin bütün yönlerini ağır bir şekilde yaşamaktadır. Ölümcül bir virüs insanlığa adeta savaş açmış durumdadır. Ülkeler, milletler, medeniyetler diken üstünde, bıçak sırtında, tahammül sınırındadır. KOVİD-19 musibetiyle mücadele de üst noktadadır.

Dünya genelinde KOVİD-19’dan hastalanan insan sayısı 537.736, vefat eden sayısı 24.136, yoğun bakımda tedavi gören sayısı da 19.733’dir. Özellikle İtalya’da ölüm sayısı 8.215’e sıçramıştır. Ülkemizde şu ana kadar hastalanan kişi sayısı 3.629 düzeyindedir.

KOVİD-19’dan dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 75’dir. Virüse karşı muazzam ve muhtevalı bir direniş devamlı tahkim edilmekte, tedbirler azimle ve azami şekilde alınmaktadır. Salgının önüne geçmek maksadıyla makul ve mantıklı her yola başvurulmaktadır.

Elbette aklın, bilimin ve duanın gücüyle virüs salgınına direniyor, engel olmaya, önünü kesmeye çabalıyoruz. Kaldı ki mücadeleyi mutlaka kazanacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte tavsiyelere uymak, telaşa kapılmamak, birbirimize güvenip inanmak yegâne çare ve çözümdür.

Haberin Devamı