Gazete Vatan Logo

Mezarlıktaki kız ortaya çıktı! “Abi bırakın beni, gideyim”

Çorum’da Ulu Mezarlık’a giderek Fatma Ç.’ye ait mezarın başında konuşup ağlayan gizemli genç kız, önceki gün yine ortaya çıktı. Görevlilerin yanına gittiği 17-18 yaşlarındaki genç kız, “Abi bırakın beni, gideyim” dedi.

Mezarlıktaki kız ortaya çıktı! “Abi bırakın beni, gideyim”

Çorum’daki Ulu Mezarlık’a geçen 26 Nisan’dan itibaren 5 gece art arda giderek Fatma Ç.’nin mezarın başında konuşup ağlayan genç kız, büyük olay olmuştu. Aşırı ilgi üzerine bir daha mezara gitmeyen genç kızı görebilmek için Çorum ve çevre illerden insanlar mezarlığa akın etmişti.

Fatma Ç.’nin mezarı başında ağlayan genç kız, bir süre sonra bulunmuştı. Adı açıklanmayan genç kızın ailesi, kızlarının psikolojik tedavi gördüğünü söylemişti.

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; genç kız, geçen çarşamba günü gece yine Ulu Mezarlık’taydı. 2 mezarlık görevlisi, 17-18 yaşlarındaki genç kızı gördü. Görevliler, el feneriyle mezarlıkta genç kızı aramaya başladı. Genç kız, bir mezarın arkasında saklanırken fark edildi. Görevliler, kaçmaya çalışan genç kızı yakaladı.

“Abi bırakın beni, gideyim” diyen kızı, görevliler alıkoydu. 2 mezarlık görevlisi, “Kızım sen tek başına gecenin bir saati mezarlıkta ne ararsın, bir derdin mi var? Hadi bize söyle, sana her konuda yardımcı olacağız. Korkma, artık emin ellerdesin, bak biz yanındayız” dedi.

Haberin Devamı


Ancak genç kız bir türlü sakinleştirilemedi. Görevlilerin, uzun süre sohbet ettikleri genç kız, daha sonra bölgeden uzaklaştırıldı.


Olayın duyulmasının ardından “gizemli kız”, bir süre Türkiye’nin gündemine oturdu. Olay, günlerce görsel ve yazılı medyada geniş yer buldu. Çorum ve çevre illerden akın akın insanlar mezarlığa geldi.

(Habertürk)