Gazete Vatan Logo

Mersin'de MHP'ye 509 yeni üye

MERSİN'de MHP Toroslar İlçe Teşkilatına yeni katılan 509 üye, şenlik havasında geçen rozet takma töreni ile partiye giriş yaptı.

Mersin'de MHP'ye 509 yeni üye

509 üye için Ayışığı Düğün Salonu'nda düzenlenen törene MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk de katılırken, sahne alan ünlü sanatçı Ali Kınık ile Burhan Ateş konser verdi.

Partililere seslenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, "Burada bulunanlar en büyük makam olan ülkücülük makamının sahibidir. İhtiraslarının oyuncağı olanlar, hayallerinin oyuncağı olanlar gittikleri yerde bedbaht olurlar. Çünkü kendilerini var eden o mananın içinde ömrünün baharında şehadet şerbetini içen 3 bin şehidimizin kanı var. Herkesin sağır olduğu yerde duyan, herkesin kör olduğu yerde duvarın arkasını görebilen Alparslan Türkeş'in emeği var. Geçtiğimiz günlerde ülkücü hareket bitti diye kına yakanlar, Başbuğumuz Türkeş'in 100'üncü doğum gününde Anıtkabir'deki 140 bin inanmış ülkücüyü gördü. Bu tablo dosta cesaret, düşman ve gafilleri dem ağlatan sahne oldu" dedi.

Ülkücü hareketin tarihten gelen bir misyonu olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise, "Bugün aramıza katılan arkadaşlarımız sadece MHPye değil, dualı bir teşkilata, dualı bir davaya katılmıştır. Bugün bizimle mücadele eden ağabeylerimiz, kardeşlerimiz binlerce şehidin kanıyla, binlerce gazinin alın teriyle yoğrulmuş bir davaya omuz vermeye geldiler. Ailenize hoş geldiniz. Seferberlik ilan ediyoruz. Kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy dolaşacağız ve 13 ilçe ile büyükşehirde üç hilalli sancağımızı sonsuza kadar dalgalandırabilmek için çalışacağız. Biz ülkücüler binlerce ağabeylerimizi şehit verdik. Biz onların emanetçisiyiz" dedi.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından 509 yeni üyeye rozetleri takıldı.