Gazete Vatan Logo

Mercedes-Benz'in yeni yüzleri!

Mercedes Benz, bir Amerikan kası olan V8 motorunu, orta segment SUV'siyle tanıştırdı.

Mercedes-Benz'in yeni yüzleri!

Mercedes-Benz New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda sergilediği yeni AMG GLC 63 4MATIC+ SUV ve Coupé ile Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ SUV ve Coupé modelleriyle kendisini gösterdi. İşin iyi tarafı, 4,0 litre hacminde sekiz silindirli çift turbo beslemeli motorlarda iki farklı güç seviyesi arasında seçim yapılabilecek.

Bunun temelini oluşturan modellerden biri 476 beygir gücü üreten Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+, diğerleri ise 510 beygir gücü üreten Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ ve Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé. Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ yüksek performansıyla saatte 100 km hıza sadece 3,8 saniyede çıkarken Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ bunu 4,0 saniyede başarıyor.

Yeni Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ ve yeni Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé, kendi segmentlerinde sekiz silindirli ve çift turbo beslemeli motora sahipler.

Mercedes-Benz, yeni E-Serisi Cabriolet ile E-Serisi ailesini tamamlıyor. Yeni dört-koltuklu klasik kumaş tentesi ile saf, duygusal tasarımla dört kişilik uzun mesafe rahatlığını en modern teknoloji ile birleştiriyor. Teknolojik geliştirmeler arasında, kablosuz şarj ve dijital araç anahtarı, geniş dijital ekranlı kokpiti, kapsamlı akıllı telefon entegrasyonu ve en yeni sürüş yardım sistemleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Güçlü motorlar ve yürüyen aksam, sportif ve lüks bir sürüş deneyimi sağlıyor. Üstü açık kullanımlarda daha fazla konfor için standart olarak sunulan ense ısıtma sistemi AIRSCARF’ın kullanılabilir ya da isteğe bağlı olarak elektrikli rüzgar deflektörü AIRCAP sayesinde iç mekan rüzgar türbülansları en aza indirilebilir.

Cabriolet’de, verimli benzin ve dizel motor seçenekleriyle ilk defa dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC ile sahip olunabiliyor. Tüm modeller standart olarak halinde 9G-TRONIC 9 ileri oranlı otomatik şanzıman ile donatıldı. Bu sayede daha hızlı vites geçişleri ve daha düşük devir sayısı ile sürüş mümkün olacak.