Amacım farklı değil, samimi müzik yapmak

Türkiye'de ve yurt dışında müzik listelerinde iyi bir çıkış yakalayan Aynur Aydın sektörde çok kıskançlık olduğunu söylüyor ve "Güçlü güçsüzü yemek istiyor” diyor

Amacım farklı değil, samimi müzik yapmak

Neler yapıyorsun??Var mı yeni çalışmaların?

Bu ayın sonunda yeni klibi yayınlıyoruz… Klibi Anlatma Bana şarkısına geçen sene Stockholm'de çekmiştim. Şimdi ona hazırlanıyoruz onun dışında sahnelerim devam ediyor.

Yaşanan bu olaylar çalışmalarını, işini nasıl etkiliyor?

Çok etkileniyorum. Ülke olarak hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz inşallah en kısa zamanda ülkeme artık barış ve huzur gelir.

Bu terör olaylarında, yaşanan kayıplara rağmen müzik devam etmeli mi ya da durma lüksü olmalı mı?

Çok zor bir soru. Ben bile bu konuda çelişki yaşıyorum. Moralimiz bozukken sahne almak çok zor, öbür taraftan asıl insanların şimdi daha çok bize ihtiyaçları var diyorum. Ruha iyi gelen her şey daha çok olmalı.

Burada hep aynı müziği dinlemekten sıkıldım

Kariyeriniz yurt dışında da yükselerek devam ediyor. Bu durum sana güven veriyor mu?

Hiçbir zaman planlayarak bir hayat sürdürmedim. Hep kalbim ne yapmak istediyse onu yaptım. Çünkü ölümlü bir dünyada yaşadığımızı kendime her gün hatırlatıyorum. Yurt dışında da müziğimin sevilmesi beni çok mutlu ediyor inşallah daha da çok açılabilirim müziğimle.

Haberin Devamı

Yurt dışında doğmuş ve büyümüş olmanıza rağmen Türkiye'de müzikle var olmanın sebebi ne?

Hayatım boyunca Türkiye'yi memleketimi özleyerek geçirdim. Sadece tatil yapmak yetmiyordu. Onun dışında Türkiye müzik sektöründeki aynı soundları dinlemekten çok sıkılmıştım ve bunu kırmak istedim. Özelikle bu sebepten 12 Çeşit Lala albümünü yaptım.

Amacım farklı değil, samimi müzik yapmak

Senin müziğinin diğerlerinden farkı ne? Neleri farklı yapma derdindesiniz?

Amacım farklı olmak değil, samimi ve iyi müzik yapmak. Onun dışında en büyük derdim aslında faydalı ve iyi bir insan olmak.

Dışarıdaki kıskanç tavuklara önerim, bardağın dolu tarafından bakın!

Önünü kesmeye çalışan rakiplerin oldu...

Her sektörde olduğu gibi güçlü güçsüzü yemek istiyor. Yıllardır benimle ilgili yapılan bir algı operasyonu var evet ama her başarılıyım diye bağıran, başarılı değildir. Bana ve şirketime yıllardır bak olmadın diyorlar. Ama olmamış bir şey hakkında konuşamazsın.

Seni kıskananların gerekçesi ne olabilir?

Haberin Devamı

İnsan kendisiyle barışık değilse her şeyi kıskanır ne kadar yorucu ve üzücü. Bardağın hep dolu tarafından baktım sağlıklı olmak, yaşamak bile bir mucize. Hayata böyle yaklaştığın zaman kimseyle bir derdin olmaz. Dışarıdaki kıskanç tavuklara öneriyorum ilaç gibi gelir!

Hakkında bilinmesini istediğin neler var?

Genelde beni çok soğuk ve mesafeli görüyorlar bu büyük bir yanılgı. Tam tersi, çok konuşan çok gülen çok ağlayan biriyim. Bir de yemek yemesini çok seviyorum bu yüzdende acil kilo vermem lazım.

DİĞER YENİ YAZILAR