Süpürgeciler

İslam ülkelerinde huzurun yerine terör çörekleniyor...

Ve asırlardan beri bu topraklara terör tohumları ekiliyor...

Bölmeye ve parçalamaya faydası olabilecek her terörize eylemi destekleyenlerin tek amacı coğrafyayı yönetmektir...

Yönetme gücünü elde eden artık işgal etmiş sayılır.

Mezhep ve ırk farklılıkları gibi fay hatlarını sürekli tetikleyerek büyük ve küçük depremlere yol açanlar ayrılıklardan ve çatışmalardan besleniyor.

Saddam Hüseyin ve Kaddafi’nin akıbetlerinden ibret alınmıyor!

Mısır, Suriye, Libya, Irak ve Afganistan’da yaşananlardan bir ders çıkartılamıyor.

***

1,7 milyar Müslüman’ı kimse bir araya getirecek adım atmıyor.

Derebeylikleri gibi her kafadan bir ses çıkıyor.

Terör oyunlarına yenik düşülüyor.

Ve bataklık sürekli ıslatılıyor.

Ve İslam coğrafyasını uykusundan uyandırabilmek uğruna yıllardan beri büyük gayret sarf eden ve politikası etrafında birleşen kadrolarıyla tek adam var o da;

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dır...

Her ayrılığı bir tarafa bırakarak İslam coğrafyasına sükûnetin, birlik ve beraberliğin yeniden tesisi için adeta bir seyyah gibi yıllardan beri dolaşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Pakistan, Suriye, İran ve Lübnan seyahatlerine katıldığımızda bu gayretine de şahit olmuş biri olarak söylüyorum.

Haberin Devamı

***

Ve küresel güçler Süpürgeci kılığına bürünmüş İslam coğrafyasında insanlığa dair ne varsa silip süpürüyor.

Karıştırıyor...

Terör örgütlerini kuran, besleyen, büyüten, finanse eden, silahlandıran küresel baronlar, Elm Sokağı’na çevirdikleri ve Freddy gibi kabuslaştırdıkları teröristler ve örgütlerin vahşi eylemleriyle yangın yerine dönüştürdükleri İslam coğrafyası ne acıdır ki asırlardan beri sahipsiz!

Ve daha sonra yangın söndürme bahanesiyle coğrafyaya gelip yerleşen, bombalayan ve kaynakları ele geçiren yine hep aynı aktörler!

Belki de bin asırdan beri oynanan bu pis oyunu bozmak isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan G-20 zirvesinde küresel efendileri ve İslam coğrafyasını yönetenleri bir kez daha uyardı...

***

Teröre karşı ortak hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Erdoğan, “Dünyada giderek derinleşen terörizm ve mülteci sorunlarının merkezinde Müslüman toplumlar ve İslam dünyası yer alıyor. Terörizme ve mülteci krizinin yol açtığı sorunlara karşı artan tepkiler topyekun İslam dünyasına tüm Müslümanlara yönelmeye başladı. Dünyadaki 1,7 milyar Müslüman’ın izzetini bir avuç teröristin insafına terk edemeyiz. Aramızdaki ihtilafları çözmediğimizde birileri hemen uçakları, füzeleri, askerleri ile gelip bu işe soyunuyor. Şimdi mücadele zamanı bu gidişe hep birlikte dur demezsek yarın hepimiz için daha karanlık olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

***

Bir proje ürünü olan bu oyunlara dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, başka ne diyebilir ki?

Sözün bittiği yer işte burasıdır!

Uyanma zamandır.

Ve süpürgecilerden kurtulma vaktidir!

Artık, herkes kendi evini süpürmelidir yoksa başkaları gelip süpürmeye devam edecektir!

DİĞER YENİ YAZILAR