Gazete Vatan Logo

Marmaris'te Sibel Can coşkusu!

Marmaris Amfi Tiyatro'da sahneye çıkan Sibel Can, hareketli şarkılarla kendisini dinleyen 5 bin kişinin keyifli bir gece geçirmesini sağladı.

Marmaris'te Sibel Can coşkusu!

Ege konserleri kapsamında Marmaris'te sahneye çıkan Sibel Can, Amfi Tiyatro'da kendisini izlemeye gelen yaklaşık 5 bin kişiyi coşturdu. İlçe protokolünün katıldığı, Azerbaycan'dan konser için gelen 250 kişilik kadın hayranının yanı sıra sanatçı Bora Gençer de geceyi izledi.

Ünlülerin modacısı Nur Yerlitaş imzalı tavus kuşu modeli dekolteli elbiseyle sahneye çıkan Can, 'Kış Masalı' şarkısını, dinleyicilere cep telefonu ışığı açtırarak birlikte söyledi. 1.5 saat sahnede kalan Sibel Can, Türk Sanat Müziği'nin birbirinden değerli eserleri yanı sıra eski ve yeni albümlerinden hareketli şarkıları söyledi. 'Her Şeyi Yak' ve 'Hangimiz Sevmedik' şarkısını izleyicilerle birlikte seslendiren sanatçı, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Basın mensuplarının iki şarkılık çekim yaptıktan sonra çıkarıldığı konserde sanatçı ile röportaj izni verilmedi.

Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, konser sonrası kuliste Sibel Can'ı ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Sibel Can'ın Marmaris'te ilk kez konser verdiği belirtildi.

Haberin Devamı