Gazete Vatan Logo
Magazin Yaşadığım sürece yarışma olacak

Yaşadığım sürece yarışma olacak

Önceki gün 29. kez düzenlenen Best Model Turkey yarışmasının organizatörü Erkan Özerman, “Yaşadığım müddetçe bu yarışmayı yapacağım” dedi.

Yaşadığım sürece yarışma olacak

Duayen organizatör Erkan Özerman tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen ‘Best Model Turkey’ yarışmasının finali Fulya Sanat Merkezi’nde yapıldı. Ece Gürsel ve İbrahim Gayberi’nin sunuculuğunu üstlendiği gecede sahne alan şarkıcılar keyifli dakikalar yaşattı. 20 kadın ve 20 erkek mankenin kıyasıya yarıştığı yarışmada, kadınlarda Gizem Kayalı erkeklerde ise Onur Seyit Yaran, Best Model Turkey 2016’nın birincileri oldu. Özerman, “Yaşadığım müddetçe bu yarışmayı yapacağım. Seneye 30’uncu yılın şerefine yarışma Paris’te olacak” dedikten sonra yeğeni Almila Özerman’ın ilerde bayrağı devralacağını sözlerine ekledi.

Çağatay’a zeytin dalı

Geçmişten günümüze Best Model seçilen adaylar slayt eşliğinde hatırlatılırken 2010 yılında Best Model seçilen Çağatay Ulusoy’un ekrana yansıtılmaması dikkat çekti. Özerman, “Çağatay burada ekrana yansıtılmadı ama Çağatay da diğer yarışmacılar da benim için bir tanedir” diyerek bir anlamda arasının açık olduğu oyuncuya zeytin dalı uzattı.

Kadınlarda Gizem Kayalı erkeklerde ise Onur Seyit Yaran, Best Model Turkey 2016’nın birincileri oldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz senenin kadın birincisi Yağmur Aydan ve erkekler birincisi Yılmaz Kunt.

Gecede ‘Sensiz Kaldığım Geceler’ isimli tango parçasını seslendiren Şevval Sam, “Erkan abinin elinde büyüdüm” dedi.