Gazete Vatan Logo
Magazin Yanıyoruz!

Yanıyoruz!

Yanıyoruz!

Dün sabah İstanbul Vezneciler’deki terör saldırısında 7 polis şehit oldu, 4 sivil vatandaş hayatını kaybetti. Acı haberi duyan ünlü isimler sosyal medyadan terörü lanetledi ve yasta olduklarını belirtti.

Ebru Şallı

Biz buradan bu fotoğrafı paylaşıyor ve duygularımızı dile getiriyoruz belki ama ne değişiyor hiçbir şey... Üzgünüm... Vicdan duygusunu, kalbinde sevgiyi barındırmayan kötü insanlar yaşıyor... Masum, sevgi dolu insanlar azalıyor... Hepimizin başı sağ olsun.

Ayşegül Aldinç

Başka bir diyarda uyandım sabah olmamış ülkemde. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa. Aklım tutulma, tutulacak yerin kaldıysa. Sevinemiyorsun bu ülkede. Ya da bir şeye sevindiğin zaman suçluluk duyuyorsun. Duruyorsun aklın da duruyor, gidiyorsun aklın kalıyor. Yaşama sevinci eksikliği sendromuyla yaşamaya çalışmak zor ve ötesi...

Mehmet Okur

Başımız sağ olsun! Yazıktır, günahtır. Bu nasıl iş. Güzelim ülkemizin geldiği durum, gerçekten çok yazık. Mekanları cennet olsun.

Şevket Çoruh

Yanıyoruz... Lanet olsun bu ateşi körükleyenlere, terörü destekleyenlere... Bu kadrolu terör uzmanlarının söylemleri sıktı artık ‘onların istediği bu sakin olalım.’ Bunları ölen insanların ailelerine anlatsana.

Haberin Devamı

Tuğba Özay

Ve yine yüreğimiz yangın yeri... Bir huzur verilmiyor canım ülkeme... Neden bu anlamsız ölümler. Ne için? Sadece öfkeleniyor, üzülüyor ama hiçbir şey yapamıyoruz... Ve maalesef ki alışıyor, alıştırılıyoruz tüm ölümlere... Yaralılarımıza acil şifa dilerken, şehit düşen polis ve vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Oktay Kaynarca

Sarılmış mıdır çocuklarına acaba, bu sabah işlerine giderken o iğrenç saldırıda hayatını kaybedenler ve patlama anında akıllarına gelecek vakit bulmuşlar mıdır, benden sonra aileme ne olacak diye, telaş etmeye mesela? Asıl önemlisi hangi akıl hangi hırs hangi ideoloji hangi vicdan bir arabaya kilolarca bomba yükler.