Gazete Vatan Logo
Magazin Üç Kız Kardeş'te Özer'in taktığı kravat ne anlam taşıyor?

Üç Kız Kardeş'te Özer'in taktığı kravat ne anlam taşıyor?

Üç Kız Kardeş dizisi yine Kanal D izleyicilerini ekrana kilitledi. Yayınlandığı ilk günden beri bütün ilgiyi toplan Üç Kız Kardeş, 18 Ekim akşamı yayınlanan 22. bölümünde Özer'in taktığı kravatın sırrı merak edildi. Rüçhan, Somer ve Mustafa'nın enteresan bulduğu kravat, Özer için ne anlam taşıyor?

Üç Kız Kardeş'te Özer'in taktığı kravat ne anlam taşıyor?

Rüçhan ile yaşadığı ilişkiyle merak uyandıran Özer, bugün taktığı kravatla da bütün ilgiyi üzerine topladı. İlk olarak Somer'in dikkatini çeken kravat, daha sonra da Rüçhan'dan tepki gördü. Peki, Üç Kız Kardeş'teki, Özer'in taktığı kravatın sırrı ne?

ÖZER'İN KRAVATININ SIRRI NE?


Özer Korman ve ailesi evinin bahçesinde kahve içerken Somer'in dikkatini babasının kravatı çekiyor. Somer "Baba o nasıl kravat?" diye sorduğunda, Özer "Neyi varmış? Kravat işte... Elime bu geldi bunu taktım" diyor.

Bu sırada Rüçhan, yan yan Özer'e bakıp, "Baban gençlere özeniyor, zaten parfümü de üstüne boca etmiş" diyerek tepki gösteriyor.

Evden çıktıktan sonra Sevilay ile buluşan Özer'in taktığı kravatın sırrı da ortaya çıkmış oluyor. Sevilay kravatı görünce hemen tanır, "Atmamışsın" der. Sevgisini saklamayan Özer ise, "Her bir ilmeğinde ellerinin kokusu var Sevilay, nasıl atayım?" diyerek sevgiyle Sevilay'a bakar.