Gazete Vatan Logo

Yargı dizisi biraz da Pars Savcı ile zirveye çıktı!

Pars Savcı karakteriyle Yargı dizisinde oldukça etkili bir performans ortaya koyan Mehmet Yılmaz diziden ayrıldı. Kahramanmaraş depreminden çok etkilendiğini belirten oyuncu, yakınlarının kaybının derin üzüntüsünü atlatamadğını ve bu kararı aldığını duyurdu.

Yargı dizisi biraz da Pars Savcı ile zirveye çıktı!

Yargı dizisi yapımcısının geçtiğimiz günlerde açıkladığı ayrılık haberinden sonra Pars Savcı da ayrılık sürecinde arkadaşlarının kendisine verdiği destekler için teşekkür etti. Hayranlarına ise uzun dönemde endişelendirecek bir sağlık sorunu olmadığını duyuran oyuncu, öyle ki depremin psikolojik etkisini atlatmakta zorlanıyor.

YARGI'DA 55 BÖLÜM GERİDE KALDI

Yargı dizisinde geride kalan 55 bölüm boyunca Mehmet Yılmaz Ak'ın sahnelerin izleyenler, Pars Savcı'nın dizi için ne kadar önemli olduğunu sosyal medyada da dile getirdi.

Fakat deprem gibi yıkıcı bir felaketin oyuncular üzerinde de psikolojik hasar bıraktığını ve işi bırakma noktasına gelmesini izleyici de anlayışla karşıladı. Mehmet Yılmaz Ak'ı tekrar Yargı'da görmek isteyenlerin geri dön çağrısı sosyal medyada birçok paylaşımda kendine yer buldu.

Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon için de çok önemli bir karar oldu. Dizinin mihenk taşlarından olan ve kurguda muhakkak yeri olan Pars'ın ayrılığı ilerleyen bölümlerde kendini hissetirecek.

Haberin Devamı

Son olarak ekran başındakilerin çok sevdiği Pars karakterinin ayrılığı hikayenin gücünü de olumsuz etkileyecek gibi duruyor.