Gazete Vatan Logo

Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları

Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.

Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları

Sandık Kokusu dizisi Çarşamba günleri ekranlara geliyor. Dizi, üç çocuk annesi Karsu ve ailesinin trajik bir kaza sonrası değişen yaşamını izleyiciye aktarıyor. Özgün bir hikaye olan dizinin konusu, oyuncuları, nerede çekildiği sorgulanmaya başlandı.

SANDIK KOKUSU KONUSU NEDİR?

Güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturacak.

Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

SANDIK KOKUSU DİZİSİNİN OYUNCULARI

Çekimleri Adana ve İstanbul'da gerçekleştirilen Sandık Kokusu dizisinin oyuncu kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimler yer alıyor.

SANDIK KOKUSU HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Sandık Kokusu hikayesi gerçek bir hikaye değil, kurgudur. Dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme alırken, kreatif danışmanlığını ise Zeynep Günay yapıyor. Yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun oturuyor.

Haberin Devamı