Gazete Vatan Logo

Pasta Şefi Atonio Bachour kimdir? MasterChef jüri konuğu Atonio Bachour nereli, kaç yaşında?

Ödüllü Pasta şefi Antonio Bachour MasterChef All Star'a konuk oldu. MasterChef Türkiye'ye konuk jüri olarak katılacak isim olan Antonio Bachour hakkındaki araştırmalar hızlandı. 2011 yılında Amerika'nın en iyi on pasta şefinden biri seçilen, 2011 ödülüne da aday gösterilerek 2012 Pişirme ve Pastacılık Yenilikçisi Zest Ödülü'nü kazanan Atonio Bachour merak ediliyor. Peki, Antonio Bachour kimdir, nereli, kaç yaşında? Pasta şefi Antonio Bachour’ın hayatı…

Pasta Şefi Atonio Bachour kimdir? MasterChef jüri konuğu Atonio Bachour nereli, kaç yaşında?

MasterChef Türkiye yarışmasına 11 Kasım 2023 Cumartesi akşamı Antonio Bachour konuk oluyor. Yarışmacıların şaşırdığı Antonio Bachour kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtı merak konusu oldu.

ANTONİO BACHOUR KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1975'de doğan Antonio Bachour, Porto Rikolu bir pasta şefidir. 2011 yılında Amerika'nın en iyi on pasta şefinden biri seçildi ve ardından 2011 ödülüne aday gösterildikten sonra Pişirme ve Pastacılık Yenilikçisi dalında 2012 Zest Ödülü'nü kazandı. Zagat onu "şekerleme ustası" olarak tanımladı.

Antonio Bachour  Johnson & Wales Üniversitesi mezunu olan Bachour, Valrhona aşçılık okulunda eğitim gördü.

Bachour, 2013 ABD Pastacılık Yarışması'nda ve Chicago Restoran Pastacılık Yarışması'nda jüri üyesi olarak görev yaptı ve James Beard Vakfı tarafından düzenlenen 2013 James Beard Dostları yemeğinde konuk şef olarak görev yaptı. 2013 yılında ilk yemek kitabını yayımladı.