Gazete Vatan Logo

Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim!

MasterChef'te hafta boyunca mücadele eden kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından 6 isim eleme potasına girdi. MasterChef'te veda eden ismin belirlenmesi için iki aşamalı bireysel dokunulmazlık yarışları düzenlendi. Peki, Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim...

Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim!

MasterChef'in 9 Ekim'de yayınlanan eleme bölümünde yarışmacılar mücadele etmeye devam etti.? 6 yarışmacı arasında geçen düello sonucunda 1 isim yarışmaya veda etti.  Peki, MasterChef’te dün akşam kim elendi, 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim kim oldu?

MASTERCHEF KİM ELENDİ 9 EKİM?

Pazar akşamı düzenlenen iki aşamalı oyunun ilk aşamasında eleme adayları Tayfun, Burak, Gamze, Tolga, Metin ve Şule yer elması ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Burak Revanbahş'ın çift tadım yapmasından ötürü eleme oyununun ilk aşamasında tabağı değerlendirmeye alınmadı. Gamze birinci, Tayfun ise ikinci olarak ilk yemekle potadan çıktı.

İkinci aşamada da son üçe kalan Tolga, Burak ve Şule, Somer Şef'in tabağı olan Samke Hara yemeğini yaptılar. Değerlendirme ardından elenen isim Şule oldu.

MASTERCHEF ŞULE YAMAN KİMDİR?

Aslen Samsun Çarşamba'lı olan Şule Yaman, 24 yaşındadır. Harita mühendisliği yüksek lisans öğrencisi olan Şule, Trabzon'da doğmuş ve büyümüştür. Şuan Bolu'da yaşamını sürdüren Şule, mutfağı çok sevdiği için Masterchef'e katılmıştır.

Haberin Devamı

İlk turda yahnili kaçamak yemeği hazırlayan Şule, üç şeften evet oyu almıştı. İkinci turda Ruken ve Gülistan ile eşleşti. Yarışmacılardan hünkar beğendi hazırlamaları istendi. Bir üst tura çıkan yarışmacı Şule oldu. Ana kadro seçmelerinde yarışmacılardan kontrfile kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Hazırladığı çorba ile ana kadroya giren son isim, Şule Yaman oldu.