Gazete Vatan Logo

Masterchef Hamza kimdir, kaç yaşında, hangi sezon yarıştı? Masterchef Hamza Mercimek hasta mı, Hamza’ya ne oldu, hastalığı ne, böbrek yetmezliği mi?

MasterChef Hamza kimdir, hastalığı ne, ne zaman MasterChef'te yarıştı? Sorularına yanıt aranıyor. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan MasterChef'te yarıştan Hamza Mercimek'in hastalığı merak konusu oldu. Somer Şef'in eski yarışmacının sağlığıyla ilgili verdiği bilgilerden sonra Hamza Mercimek'in hastalığı ve hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef Hamza’ya ne oldu, hastalığı böbrek yetmezliği mi?

Masterchef Hamza kimdir, kaç yaşında, hangi sezon yarıştı? Masterchef Hamza Mercimek hasta mı, Hamza’ya ne oldu, hastalığı ne, böbrek yetmezliği mi?

MasterChef yarışmacılarından Hamza Mercimek’in hastalığı merak ediliyor. Somer Şef yarışmanın son bölümünde Hamza Mercimek'in hastalığı hakkında son durumu paylaştı. Ödül oyunu oynayacak yarışmacılar bir araya gelerek, jüri üyelerinden Hamza için yarışacaklarını ve eğer olursa ödülü maddiyata çevirmek istediklerini talep ettiler. Peki, MasterChef Hamza’nın hastalığı ne? Hamza Mercimek ne zaman yarıştı, Masterchef Hamza kimdir, kaç yaşında?

MASTERCHEF HAMZA’NIN HASTALIĞI NE?

Hamza Mercimek'in böbrek yetmezliği olduğu duyuruldu. Böbrek nakli bekleyen Hamza Mercimek'e annesinden böbrek nakil edilecekti; ancak uyumsuzluk nedeniyle ameliyat gerçekleştirilemedi.

HAMZA MERCİMEK NE ZAMAN YARIŞTI?

Hamza Mercimek geçtiğimiz sezon MasterChef yarışmasında yer almıştı.

MASTERCHEF HAMZA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

MasterChef 2021 ana kadrosunda yer alan eski yarışmacı programa İstanbul’dan katılmıştı. 24 yaşında olan ve iddialı konuşmaları ile dikkat çeken Hamza aslen Bolu doğumlu. Ailesinin de yemekle uğraştığını ifade eden Mercimek, Karaköy'de aşçılık yapıyordu.

Haberin Devamı

Mercimek birçok otel ve restoran mutfağında çalışmıştır.

İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra liseye başlayan Hamza Mercimek, mutfağa olan aşkından dolayı okuduğu liseyi yarıda bıraktığını aktarmıştı.