Gazete Vatan Logo
Magazin Tatil yolcuları

Tatil yolcuları

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatiliyle birleşen dört günlük resmi tatili fırsat bilen ünlü isimler Çeşme, Bodrum ve Göcek’e akın etti.

Tatil yolcuları

Önceki gün Atatürk Havaalanı’nda objektiflere yakalanan isimler arasında Emine-Tuncay Özilhan, Melisa-Mehmet Mutlu, Ronit Gülcan-Cem Hakko çifti, Selin-Nuri Has, Melda-Sinan, Süleyman Kosif ve Rıfat Elhadef gibi simalar vardı. Ünlüler aileleriyle soluğu Ege kıyılarında aldı. Çoğunluğu Göcek’e giden ünlü iş adamlarının telaşlı halleri objektiflere yansıdı.

Uçağı kaçırıyordu

Cem Hakko’nun sevgilisi Ronit Gülcan uçağa geç kaldı. Telaşlı bir şekilde son anonsa kadar bekleyen Hakko, Gülcan’ın geldiğini görünce rahat bir nefes aldı.

Davete gidiyorlar

Azra Akın ve sevgilisi tatilde yurt dışını tercih etti. Akın, gazetecilerin soruları üzerine bir arkadaşlarının davetine katılacaklarını söyledi.

Evlenmeyi seviyorum

Mehmet Ali Erbil tatil ve çalışma için Kıbrıs’ı tercih eden ünlüler arasındaydı. Sevenlerini kırmayarak fotoğraf çektiren Erbil, “Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?” sorusuna “Ben evlenmeyi severim, bu soruya cevabım hep ‘Evet’tir” cevabını verdi.