Gazete Vatan Logo
Magazin İşte Tuvana Türkay'ın F.Bahçeli aşkı!

İşte Tuvana Türkay'ın F.Bahçeli aşkı!

İşte Tuvana Türkay'ın F.Bahçeli aşkı!

Futbolcu Alper Potuk’la aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medyada merak uyandıran bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu Tuvana Türkay, İnstagram'da yaptığı paylaşıma, "Çok çorap mevsimi ayağıma gelirken, yün sıcağıyla aşk getirdi. Şimdi ne soğuktan korkarım, ne kıştan, ne aşktan. Çok severek uyumak gibisi yoktur. Unutma" notunu düştü.

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?
Tuvana Türkay (d. 3 Ekim 1990, Üsküdar), Türk oyuncu.
1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etmiştir.[1] 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır .
Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverlamıştır Ayrıca şarkı sözü ve beste de yapmaktadır.

Haberin Devamı