Gazete Vatan Logo
Magazin İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi!

İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Survivor yarışmacısı İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeninden haber alamadığını söyledi. Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da Hatay'da bulunan kızı ve eski eşine ulaşamadığını açıkladı.

İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 30 saniye süren deprem; Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Trabzon’da da hissedildi. Deprem nedeniyle çok sayıda ölü ve yaralı var.

"KUZENİMDEN HABER ALAMIYORUM"

Pek çok ilde hissedilen deprem sonrası İlayda Şeker de Adıyaman'daki kuzeninden haber alamayınca yardımı sosyal medyadan istedi.

Şeker paylaşımında "Kuzenim Aykut Bulut Adıyaman Isias oteldeki rehber grubu ile konaklıyordu gruptan veya kuzenimden haber alamıyorum" dedi.

"AİLELERİMİZ İÇERİDE SIKIŞTI"

Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Tohma da ağlayarak bir paylaşım yaptı. Hataylı olan Tohma depremin ardından yaptığı paylaşımda ailesi ve yakınları için yardım istedi.

Mustafa Tohma "Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz ailelerimiz içeride sıkıştı. Destek istiyoruz lütfen. Ailelerimiz içeride sıkıştı çıkamıyorlar" dedi.