Gazete Vatan Logo
Magazin Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim

Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim

Hülya Avşar önceki akşam kuzenleriyle Yeniköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Avşar, “Hem kızım Zehra hem de kuzenimin doğum günüydü. İkisini birlikte kutladık. Zehra’ya hiçbir şey almadım. Zaten beni yeterince yoluyor. Hediye istemeye utandı” dedi.

Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim

Sanatçı, son dönemde verdiği pozların dikkat çekmesi hakkında şunları söyledi:

“Bu pozları göz kamaştırmak için vermiyorum. Sadece sosyal medyanın gereğini yapıyorum. Yaşıma uygun olduğunu düşünüyorum.” Avşar, Mabel Matiz ve Mert Demir’in “Antidepresan” şarkısı hakkında ise “Ben de antidepresanım. Spor ve düzenli bir hayat sürüyorum. Yani her şeyin normalini yapıyorum” açıklamasını yaptı.

"YENİDEN KATILAYIM"

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Hülya Avşar, 1983 yılında Türkiye Güzeli seçilmiş, fakat evlenip boşandığı ortaya çıkınca tacı elinden alınmıştı.

Güzellik yarışmalarında çok katı şekilde uygulanan ‘evlenmemiş olma’ kuralının 72. Miss Universe’ten itibaren kaldırılacağı açıklandı.

Hülya Avşar konuyla ilgili soruya esprili bir yanıt verdi: “O zaman tekrar katılmayı düşünüyorum. Bu vesileyle içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını da alabilirim. Sanırım yaş sınırı da kalkmıştır!”

1983 yılında Türkiye Güzeli seçilen Hülya Avşar'ın tacı, daha önce evlenip boşanmış olduğu için elinden alınmıştı.

Haberin Devamı