Gazete Vatan Logo
Magazin Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı

Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı

Müzisyen ve meteoroloji spikeri Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. Abur‘un cenazesi Üsküdar'daki Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Gökhan Abur son yolculuğuna uğurlandı

Meteoroloji Yüksek Mühendisi Gökhan Abur, 80 yaşında hayatını kaybetti. NTV’nin meteoroloji yüzü olan Abur, yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu.

FAHRETTİN ALTUN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Gökhan Abur için başsağlığı mesajı yayınladı.

Altun paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Yıllarca NTV'de hava durumu haberlerini sunan müzisyen ve meteoroloji editörü Gökhan Abur’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesi, sevenleri ve NTV ailesine başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.

CENAZE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Abur’un cenazesi bugün Üsküdar’daki Şakirin Camii’ne getirildi. Taziyeleri, eşi Hülya Abur ile kızları İlke ve Ekin Abur ve oğlu Baran Abur kabul etti. Cenaze törenine Abur ailesinin yakınları ile Gökhan Abur'un meslektaşları katıldı.

EŞİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Gökhan Abur'un eşi Hülya Abur da cenaze namazında saf tuttu. Güçlükle ayakta duran Hülya Abur'u oğlu teselli etti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Abur’un cenazesi Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı