Gazete Vatan Logo
Magazin Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?

Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?

Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?

Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan acı haber geldi. 2023 yılında daha önce 3 kez yendiği kansere tekrar yakalanan Öztan, kolon kanseri ile mücadelesini kaybetti. Tedavisi uzun süredir devam eden Bahar Öztan, dün akşam hayata veda etti.

GAMZELİ GÜZEL BAHAR ÖZTAN'IN ÇOCUĞU VAR MI, BAHAR ÖZTAN'IN OĞLUNUN ADI NE?

Öztan'ın oğlu Yiğit Çolak, annesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Canım annem bu gece huzura kavuştu" ifadelerini kullandı. 

YİĞİT ÇOLAK KİMDİR?

Yiğit Çolak, Türk sinemasının sevilen oyuncusu Bahar Öztan ile Yavuz Çolak'ın oğludur. 28 yaşındadır. İstanbul'da doğan ve hayatının bir dönemini Bodrum'da geçiren Çolak, annesiyle birlikte otel işletmeciliği yapmaktadır.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

1980'lerde kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Bahar Öztan, bir reklam filminde rol aldıktan sonra film yapımcılarının dikkatini çekti. Ardından o dönem çok popüler olan  fotoromanlarda oynamaya başlayan Öztan, 1972 yılında Osman Seden imzalı "Mahkum" filmi ile sinemaya adım attı. Ünlü isim, şöhreti "Şaşkın Milyoner" filmiyle yakaladı. Sonrasında kariyerinde hızla yükselen Bahar Öztan, birçok yapımda rol aldı.

Haberin Devamı

2000'li yılların başında ABD'ye giden ve bir süre Miami'de yaşayan Öztan, 6 yıl sonra tekrar Türkiye'ye döndü. Birkaç projede boy gösteren ünlü isim, uzun yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu.

1993-2008 yılları arasında Yavuz Çolak ile evli kalan Bahar Öztan'ın bu birlikteliğinden Yiğit Çolak adında bir oğlu bulunuyor.

BAHAR ÖZTAN'IN ESKİ EŞİ YAVUZ ÇOLAK KİMDİR?

1993 yılında mimar Yavuz Çolak ile evlenen Öztan, 2008 yılında boşandı. Bu evlilikten Yiğit Çolak adında bir oğlu var. 2007 yılında "Aşk Kapıyı Çalınca" dizisinde rol alan Öztan, daha sonra Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.

Bahar Öztan'ın 1993 yılında evlendiği eşi Yavuz Çolak'ın mimar olduğu biliniyor ama şu anda ne iş yaptığı bilinmiyor.