Gazete Vatan Logo
Magazin Game Of Thrones hayranlarına müjde!

Game Of Thrones hayranlarına müjde!

Yıldız isim Türkiye'ye geliyor...

Game Of Thrones hayranlarına müjde!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve her sezonu merakla beklenen dizi Game of Thrones’un en çok konuşulan karakterlerinden biri olan Jaime Lannister, gerçek adıyla Nikolaj Coster-Waldau, Akmerkez ana sponsorluğunda gerçekleşecek GQ Men of the Year 2014 ödül töreni için 12 Kasım Çarşamba günü İstanbul’a geliyor!

GQ tarafından dünya çapında 19 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de bu yıl üçüncü kez düzenlenecek “GQ Men of the Year” ödül töreni, bu sene de birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. “Yılın Uluslararası Starı” ödülünü alacak olan isim; son yılların en çok konuşulan, dört sezondur izlenme rekorları kıran ve ülkemizde CNBC-e’de yayınlanan Game of Thrones dizisinin Jaime Lannister’ı Nikolaj Coster-Waldau.

Jaime Lannister hakkında:

Geçtiğimiz sezon Game of Thrones’a veda eden Tywin Lannister'ın oğlu, Cersei ve Tyrion'un ağabeyi Jaime, dizinin ilk sezonunda kişisel çıkarları dışında hiçbir şeyi önemsemeyen bir adam portresi çiziyordu. Ancak Cersei'yle oğulları Joffrey'nin tahta geçmesi üzerine başlayan savaşta ön cephede yer alıp tutsak edildikten sonra onun kendi davasının adamı olduğunu öğrendik. Yalnızca kendi çıkarları için hareket etmiyor, hatta kendi arzularını sevdiklerininkilerin arka planında tutuyordu. Tyrion'ın mahkemesi sırasındaki tutumuyla kardeşine ne kadar düşkün olduğunu ispatlayan Jaime, şu anda Lannister Hanesi'nin en güçlü adamı.

Haberin Devamı

Gerçek hayatta Nikolaj Coster-Waldau kimdir?

Danimarkalı oyuncu Nikolaj Coster-Waldau, kariyerine tiyatro ile başlayıp 1994 yapımı sinema filmi Nightwatch ile ülkesinde üne kavuştu. Hollywood’daki ilk büyük çıkışını 2001'de Ridley Scott'ın Black Hawk Down filmiyle gerçekleştirdi. Sonrasında İskandinavya’da çalışmaya devam etse de Enigma, Kingdom of Heaven ve Firewall gibi filmlerle Hollywood’dan asla tam olarak uzaklaşmadı. New Amsterdam adlı dizide bir de başrol edinmişti, ama hiçbir rol 2011 yılında Game of Thrones’ta edineceği Jamie Lannister rolü kadar etkili olmayacaktı. Kısa sürede külte dönüşen Game of Thrones'un en tartışmalı karakterlerinden Jaime'yi seyirciye sevdirmeyi başaran Coster-Waldau, son dört yıla altı film, pek çok tiyatro oyunu sıkıştırırken, Danimarka'daki iki çocuğu ve karısını ihmal etmemeye de özen gösteriyor.

Haberin Devamı

Akmerkez ana sponsorluğunda Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorous’da gerçekleşecek törende ödül alacak isimler aşağıdaki gibidir;

AKMERKEZ ÖZEL ÖDÜLÜ / YILIN ADAMI: HALİT ERGENÇ

YILIN KADINI: SERENAY SARIKAYA

YILIN SPORCUSU: ARDA TURAN

YILIN YAZARI: HAMDİ KOÇ

YILIN ŞEFİ: CİVAN ER

YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: MURAT SÜTER

YILIN YAPIMCISI: TÜRKER İNANOĞLU

YILIN YÜKSELEN YILDIZI: KEREM BÜRSİN

YILIN MÜZİSYENİ: OZAN ÇOLAKOĞLU

YILIN SIRADIŞI BAŞARISI: YILDIRAY ÇINAR

YILIN ULUSLARARASI STARI: NIKOLAJ COSTER-WALDAU