Gazete Vatan Logo
Magazin Deniz Barut'un masal evi!

Deniz Barut'un masal evi!

Oyuncu Deniz Barut ve yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu çifti, oğulları Kuzey ve Uzay ile yaşadıkları Zekeriyaköy’deki villalarının kapısını InstyleHome’un Ağustos sayısına açtı

Oyuncu Deniz Barut Zekeriyaköy’deki evleri için şunları anlatıyor, “Eşim Şafak da ben de, büyürken sık ev ve şehir değiştirdik. Çocuklarımızın da aynı kaderi paylaşmasını istemedik. Mazilerine döndüklerinde mutlulukla böyle bir evi ve belki de bu ıhlamur ağacını hatırlamalarını istedik. ‘Çocukluk evimiz’ diyebilmelerini hayal ettik. Kara Para Aşk dizisi de adrenalini bol ve seyircisini sezon finali ile çok şaşırtan sürükleyici bir dizi oldu. Ben de sevgilisinden devamlı psikolojik ve fiziksel şiddet gören bir kadınım.” Çift, 360 m2’lik dört kattan oluşan villayı sıva halinde teslim alıp tüm dekorasyonunu zaman içinde kendileri yapmış.

İkinci el ve hikayesi olan eşyaları çok seviyoruz

Evdeki çoğu mobilya ikinci el sevdiklerinden Çukurcuma ve Horhor’dan alınmış. “Yaşanmış hikayesi olan parçaların üzerine yeni bir hikaye kurup başka anlam katmayı ikimiz de çok seviyoruz. Tasarım ve lüksün peşinde hiç olmadık” diyor. Evdeki antika mobilyalara bu yüzden aileden kalma eşyalar, yurt dışı seyahatlerinden izler bırakan aksesuarlar eşlik etmiş. Salonun her yanını kaplayan aile fotoğrafları içinse “En büyük ortak tutkumuz” diyor.

Haberin Devamı