Gazete Vatan Logo
Magazin Çok fazla ilişki kurdum!

Çok fazla ilişki kurdum!

Bir TV programına konuk olan ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow, aşk hayatının sorulması üzerine samimi açıklamalarda bulundu: “Brad Pitt, Ben Affleck, Chris Martin... Çok fazla ilişki kurdum”

Çok fazla ilişki kurdum!

OSCAR Ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow (44), geçtiğimiz gün bir televizyon programına konuk oldu. Şimdilerde Brad Falchuk ile aşk yaşayan oyuncu geçmiş ilişkileri hakkında konuştu. 1996’da Brad Pitt ile sevgili olan Paltrow, “‘Seven’ filminin setinde tanıştık ve aşk yaşamaya başladık. Neredeyse nişanlanıyorduk! Tanıştığımızda 22 yaşındaydım ve aklım bir karış havadaydı” dedi.

PITT ile yollarını ayırdıktan sonra Ben Affleck ile birlikte olan ve yaklaşık 3 yıl aşk yaşayan oyuncu, o dönem ‘Shakespeare’deki rolüyle ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar’ını kazandı. Gwyneth Paltrow bununla ilgili ise şöyle söyledi: “Hep söylerim, iyi bir ilişki bana her daim başarı getirir.” Oyuncu, 2003’te ise en uzun ilişkisine adım atarak Chris Martin ile evlendi. 13 yıl evli kalan ve 2 çocuğu bulunan çift geçtiğimiz yıl boşandı. Paltrow şimdi ise Brad Falchuk ile birlikte.