Gazete Vatan Logo
Magazin Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?

Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?

Adını Feriha Koydum, Medcezir ve İçerde gibi başarılı yapımların başrollerinde oynayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy uzun süredir birlikte olduğu oyuncu Duygu Sarışın ile evlenmeye karar verdikleri iddia edildi.

ÇAĞATAY ULUSOY VE DUYGU SARIŞIN NE ZAMAN EVLENECEK?

Yeni evleri için eşya baktıkları konuşulan ünlü çiftin bu yaz dünya evine girecekleri ve düğün hazırlıklarına başladıkları belirtiliyor.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN SEVGİLİSİ DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Duygu Sarışın’ın babası Konak ilçesinin eski belediye başkanı olan Ahmet Sarışın'dır. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk okudu. Aynı zamanda İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde moda tasarım eğitimi aldı. Sarışın, Oyunculuğa İzmir Devlet Tiyatrosu'nda başladı. Cennetin Sırları, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, İçerde, Ufak Tefek Cinayetler ve Azize yapımlarında oynadı.

Sarışın’ın yıldızı Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile parlamıştı. Oyuncu, Ulusoy ile İçerde dizisinde beraber rol almıştı.