Gazete Vatan Logo
Magazin Berlinale’de Nicole etkisi!

Berlinale’de Nicole etkisi!

Berlinale’de Nicole etkisi!

Berlin Film Festivali ‘Berlinale’ye güzel yıldız Nicole Kidman damgasını vurdu. Nicole Kidman ve James Franco’nun oynadığı “Çölün Kraliçesi” adlı film festivalin favorileri arasında.

19 aday yarışıyor

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek 65. Uluslararası Film Festivali’nde 19 film “Altın Ayı” ödülü için yarışacak. Uluslararası sinema kriterlerinde başı çeken festivalde önceki gün galası yapılan Queen of the Desert/Çölün Kraliçesi, Hollywood’un en ünlü isimlerinden Akademi ödüllü aktris Nicole Kidman ve James Franco’yu bir araya getirdi.

Tarihi belirleyen kadın

Alman yönetmen Werner Herzog’un imzasını taşıyan film, bugünkü Ortadoğu haritasının çizilmesinde büyük rol oynayan kişilerden İngiliz kadın yazar, casus Gertrude Bell’in serüvenlerini konu alıyor. Bell’i (1868-1926) canlandıran 47 yaşındaki Avustralyalı Kidman, güzelliğiyle diğer yıldızları gölgede bıraktı. 14 Şubat akşamı yapılacak galada sahiplerini bulacak olan ödüller için 416 filmin gösterimi gerçekleştirilecek.

Geçen yıl buhranlı bir dönem geçiren hatta intiharın eşiğinde olduğu iddia edilen Nicole Kidman’ın artık yaşlandığı için yapımcı ve yönetmenlerin eskisi kadar ilgisini çekmediği bu yüzden de depresyona girdiği ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı