Gazete Vatan Logo
Magazin 'Aramıza yaratık girdi'

'Aramıza yaratık girdi'

Ajda Pekkan, 'Kardeş gibiyiz' dediği Sezen Aksu ile neler yaşadı?

Star TV'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Ajda Pekkan, şimdilerde aralarından su sızmayan Sezen Aksu ile bir dönem bazı kişiler yüzünden mesafeli olduklarını söyledi.

"Aradaki yanlış insanların bizi kopartmalarından, kopartmak istediklerinden dolayı yanlış tanıdık birbirimizi" diye konuşan Ajda Pekkan, "Bir dönem mesafeli duruyordunuz" sözlerine "O nedenlerle belki ama biz onu çoktan kırdık" yanıtını verdi.

Aralarına giren kişilerle ilgili net bir bilgi vermekten kaçınan Ajda Pekkan, "Menajerler mi, müzisyenler mi?" şeklindeki soruya da "Hayır değil, yaratıklar" diyerek "O yaratıklardan bir tanesi çoktan öbür dünyayı boyladı" diye konuştu.

Aralarında yapıcı anlamda iletişim sağlamaya çalışan kişiler de olduğuna değinen Ajda Pekkan, Sezen Aksu ile buzları kırmalarındaki en etkili ismin yönetmen Ayşe Ersayın olduğunu belirtti.

Sezen Aksu ile barışmak için ilk adımı kendisinin attığını da sözlerine ekleyen Ajda Pekkan, "Sezen'le belki aynı anneden doğmadık ama çok kardeş gibiyiz. Sevgilerimiz de hissettiklerimiz de yaşadıklarımız da hayvan sevgimiz, insanlara acımamız, yani çok duyarlı insanlarız. O yüzden de sanatçıyız" şeklinde konuştu.

BANA ÇARPANA BİR ŞEYLER OLUYOR!
Ajda Pekkan, artık 'yaratık' tabir edebileceği kişilerin hayatında olmadığını ve o tür insanlardan kaçtığını belirterek "Zaten ben artık öyle bir şey oldum ki galiba, Demir Lady. Böyle bir durum var. Çarpan, elini falan bükülüyor, bir şey oluyor, burkuluyor. Başına mutlaka bir kaza geliyor. Böyle bir korunma şeyim oldu, kalkan. Kötü niyetle gelen bir yere çarpıyor" diyerek özel hayatında herkese sofrasını açan, insanlara sonsuz kredi veren birisi olduğunu sözlerine ekledi.

Televizyon Gazetesi



Haberin Devamı