Gazete Vatan Logo
Magazin 5 kez ‘Sor’ dedi

5 kez ‘Sor’ dedi

Son günlerin en çok dinlenen şarkıcılarından Cem Belevi, ilk solo konserini İstanbul Jolly Joker’de verdi. İstek üzerine ‘Sor’ şarkısını 5 kez söyledi.

5 kez ‘Sor’ dedi

Son single çalışması ‘Sor’ ile müzik listelerinde en çok dinlenenler arasında yer alan şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi, ilk solo konserini önceki akşam İstanbul Jolly Joker’de verdi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Belevi’yi, bu özel gününde müzisyen ve oyuncu dostları yalnız bırakmadı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Belevi’ye sırasıyla Aydın Kurtoğlu, İlyas Yalçıntaş ve Korav Avcı şarkılarıyla eşlik etti.

Arkadaşları yalnız bırakmadı

Şarkıcı, yoğun istek üzerine beş kez ‘Sor’ şarkısını seslendirdi. Gecenin sürprizi ise Cem Belevi’nin rol aldığı ‘İnadına Aşk’ dizisindeki oyuncu arkadaşlarından geldi. Sette olduğu gibi sahnede de Belevi’yi yalnız bırakmak istemeyen oyuncu arkadaşları, gecenin sonunda hep birlikte sahneye gelerek ‘İnadına Aşk’ şarkısını seslendirdi. Şarkıcı Cem Belevi, önümüzdeki günlerde çıkaracağı yeni şarkısı Hayat Belirtisi’ni de ilk kez seslendirdi.

‘İnadına Aşk’ oyuncularından Taner Rumeli’nin sevgilisi ile romantik anları ise objektiflere böyle yansıdı.