Gazete Vatan Logo
Magazin 3 aylık aşkıyla 6’ncı evlilik

3 aylık aşkıyla 6’ncı evlilik

Ünlü şarkıcı, 3 aydan bu yana birliktelik yaşadığı genç türkücü Onur Şan’la Çırağan Sarayı’nda dünya evine girdi

Şarkıcı Seda Sayan’ın, genç türkücü Onur Şan’la nikahı Çırağan Palace Hotel’de kıyıldı. Önceki gün kına gecesi yapan Sayan’ın çok mutlu olduğu öğrenildi.

3aydır genç türkücü Onur Şan’la birlikte olan Seda Sayan, Çırağan Palace Hoteli’nin geceliği 10 bin euro olan 5’inci katındaki 508 numaralı Pasha Suiti’nde sade bir nikahla dünyaevine girdi. Cumartesi günü yapılması planlanan ancak bir gün öne çekilen nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Nikah şahitleri ise ünlü yapımcı Türker İnanoğlu ve AKP İstanbul milletvekili Osman Yağmurdereli’ydi.



Nikaha kimler geldi?

47 yaşındaki Seda Sayan ve kendinden 20 yaş küçük olan Onur Şan’ın büyük bir gizlilik içinde yapılan nikahına ailelerinin yanısıra Semra Özal, İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Küçük Ceylan, Sacit Aslan ve eşi Yasemin Kutsi, Dünya Göz Hastanesi’nin sahibi Eray Kapucuoğlu, modacısı Şehriban İpek, Volkan Öksüz, menajeri Stelyo Pipis, Özgür Aras ve Şerife Vural katıldı. Daha önce oğlu izin vermediği için artık evlenmeyeceğini söyleyen Sayan’ın nikahına oğlu Oğulcan’ın Beşiktaş alt yapı seçmeleri olduğu için katılmadığı söylendi. Ancak VATAN böyle bir seçmenin olmadığını öğrendi. Saat 16.20’de otele gelen Başkan Topbaş, 17.30’da nikahı kıydı. Çiftin pazartesiye kadar Çırağan’da kalacağı öğrenildi.

Kına gecesi de yaptı

Nikah için günler öncesinden hazırlıklara başlayan Sayan, nikah sonrası da Star TV’de yayınlanacak olan “Hayalin İçin Söyle” programına katıldı. Programda sahneye çıkan Sayan’ın eline düğün kınası yaktığı da görüldü. Nikah törenine katılan Sacit Aslan, ’Çok mutlu, boncuk gibiydiler. Onlara hayat boyu mutluluklar diliyorum’ dedi. Küçük Ceylan ise ellerindeki kınayı göstererek, “Kına gecesi de yaptık. Çok eğlendik. Canım arkadaşımın çok mutlu olmasını diliyorum” dedi.

Haberin Devamı