Gazete Vatan Logo

Leyla Ilıcalı kimdir?

Leyla Ilıcalı kimdir? Gündemde çok fazla araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı, dün akşam ekrana gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katıldı. Dikkatleri üzerine çeken Leyla Ilıcalı'nın hayatı merak edildi.

Leyla Ilıcalı kimdir?

Leyla Ilıcalı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yılbaşı özel programında kızı Leyla Ilıcalı da yer aldı. Tüm gözleri üzerinde toplayan Leyla Ilıcalı'nın bilgileri haberimizde...

LEYLA ILICALI KİMDİR?

Televizyon dünyasının önemli isimlerinden Acun Ilıcalı’nın kızı Leyla Ilıcalı 2004 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Zeynep Yılmaz’dır. Acun Ilıcalının ikinci eşi olan Zeynep Yılmaz’ın bir de Yasemin isminde bir kızı vardır. Leyla Ilıcalı 2004, Yasemin Ilıcalı ise 2007 doğumludur. 2016 yılında babası Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz anlaşmalı olarak boşanmışlardır.

Seneler önce Yeteneksizsiniz yarışmasınada katılan Leyla ve Yasemin kardeşlerden bu kez Leyla Ilıcalı 2018 Yılbaşı Özel programında yer almaktadır. Baba tarafından aslen Erzurum’ludur.