Gazete Vatan Logo

Lexus’tan ‘geri alım garantili’ 7 hibrit

Lexus 7 modelinin hibrit versiyonlarını Türkiye’de satışa sundu. ‘Geri Alım Garantisi’ başlatan marka, araçların 2’nci el değerini koruyacak.

Lexus’tan ‘geri alım garantili’ 7 hibrit

Türkiye’de hibrit modası hızla yayılıyor. Vergi teşviki ve yeni modellerin rüzgarıyla yılın ilk 7 ayında hibrit satışları 5’e katlanarak 2 bin 11’e çıktı. Hibritlerin popüler olmasıyla birlikte markaların rekabeti de kızıştı.

Son olarak premium marka Lexus, 7 hibrit modelinin satışına başladı. CT, LS, RC, GS, IS, RX ve NX’in hibrit versiyonları tüketicilerin beğenisine sunuldu. Lexus’un, hibrit teşvikiyle birlikte birçok modeli yüzde 24’e varan oranlarda avantajla satılacak.CT 200h, 59 bin 466 TL’ye varan teşvik avantajı ile 158 bin 600 TL’den başlayan fiyatla Türkiye pazarına giriş yaptı.

Kolay ulaşılacak

CT’nin ÖTV teşviğinden faydalanacak olması nedeniyle ilgi göreceğine inandıklarını söyleyen Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış CEO’su Ali Haydar Bozkurt, “Müşterilerimiz CT ile markamıza artık çok daha kolay erişebilecek. Bu sayede Lexus lüksünü ve hibrit teknolojisini daha kompakt boyutlara sahip bir otomobilde yaşamak mümkün olacak” diye konuştu.

Lexus’un ikinci el değerine güvendiklerini de ifade eden Bozkurt, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Lexus, kullanıcıların kafalarındaki tüm soru işaretlerini de ‘Geri Alım Garantisi’ programı ile ortadan kaldırıyoruz. Lexus markasının ikinci el değerini koruduğunun bir garantisi olan bu hizmet, tüm modellerin araç kullanımına ve yılına bağlı olarak belli bir oran değerinde geri alınmasını kapsıyor. O günkü güncel euro fiyatı üzerinden 1 yaşındaki araç için yüzde 80, 2 yaşındaki araç için yüzde 70, 3 yaşındaki araç için de yüzde 60 olacak şekilde geri alım fiyatı belirliyoruz.”