Gazete Vatan Logo

Leke 6. bölüm fragmanı

Kanal D'nin sevilen dizisi Leke'nin 6'ıncı bölüm fragmanı yayınlandı.

Leke 6. bölüm fragmanı

Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Leke bu hafta yayınlanacak mı?

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Leke dizisinin yeni bölümü 21 Mayıs Salı akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cem, Yasemin'in yaşadıklarını öğrenecek mi? Yasemin, Fischer'dan duyduklarıyla şoke olur. Aynı anlarda otele Cem ve Mehmet gelir. Yasemin, Cem'e yaşadıklarını anlatacak mı?

Birkan, Serpil'in odasına ve Yasemin'in masasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin; Serpil'e, Fischer'la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duyar. Birkan'ın, Serpil'le yüzleşmesi nasıl geçecek?

Mehmet'in, Yasemin ve Cem'in üzerine oynadığı oyun istediği şekilde ilerlemeye başlamıştır. Bu sırada Marin Marin'de yeni Ceo'nun açıklanacağı gün gelir. Cem, Ceo'luk görevini alabilecek mi?

Belkıs'ın şirketini araştıran Ekber, bulduğu bilgileri Cem'le paylaşır. Cem öğrendikleriyle annesine bir kez defa öfke duyar. Cem, annesi Belkıs'la yüzleşecek mi?

Haberin Devamı

Arda, annesi ve halasının üzerindeki baskıyla kendini ispatlamak için şirketine açılış partisi düzenlemeye karar verir. Parti organizasyonunu Hoyo'ya verir ve gecede Yasemin görev alır. Ferhan ve Cem'i açılışa davet eder. Yasemin'i tekne baskını gecesinden tanıyan Arda büyük bir oyun oynar. Davette, Arda, Cem ve Yasemin bir araya gelir. Cem, Yasemin'in yaşadıklarını öğrenecek mi?