Gazete Vatan Logo

Lavander 295 bin liradan başlıyor

Sur Yapı Lavander'i 550 milyon TL'ye hayata geçiriyor.

Lavander 295 bin liradan başlıyor

Sur Yapı, lavanta bahçeleri, göletleri, geniş meydanları, bir bulvar boyunca uzanan cadde mağazaları ile gösterişli ve şehirli mimariye sahip Lavender’i satışa sundu. 550 milyon TL yatırım değeriyle Anadolu Yakası’nın en çok prim yapanve tercih edilen ilçesi Sancaktepe’de yapımına başlanacak projede modern ve gösterişli yapısının yanı sıra sakinlerine şehirli bir yaşam vaat ediyor.

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, yeni projesi Lavender’in inşasına başlıyor. Şehirli ve gösterişli mimariye sahipproje 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut blokları ile 105.000 metrekare inşaat alanına sahip. Projede göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte yer alan blokları ile 535 konut vecadde mağazalarıyer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunanLavender’deayrıca geniş yeşil alanlar, bahçelerve gölet bulunuyor.

İlk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

’’Anadolu Yakasının 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı ve en çok pirim yapan bölgesi Sancaktepe’de şehirli ve gösterişli mimarisi, lavanta kokan bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan Tem’e komşuvizyon bir proje hazırladıklarının altını çizen Altan Elmas, şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine her geçen gün hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor’’ dedi.

Haberin Devamı

Lavander 295 bin liradan başlıyor

’’Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede bizdeLavender projemizle yatırımlarımızadevam ediyoruz. Lansmana özel %10+%10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa açtığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz ’’ dedi.

Üç farklı blok tipine sahip projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi daireler deön plana çıkıyor. Göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairlerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl blokları her katta bulunan iki dairesi ile adeta müstakil bir yalı dairesi gibi hazırlandı. Geniş aileler için tasarlanan göl bloklarında göl üzerinde uzanan büyük balkonlar planlanarak ev sahiplerine su ve yeşilin keyfine evlerinde varma imkanı sunuluyor…

Haberin Devamı

Lavanta bahçeleriyle donatılan proje; Lavender

Sur Yapı Lavender projesinde lavanta bahçeleri, yemyeşil çim alanları, göle uzanan iskeleleri, piknik alanları, göl üzerindeki locaları, göletleri ve su parklarıyla huzurlu bir yaşamın kapıları aralanıyor. Üç farklı blok tipinde57 m² ile 226 m² arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı proje şehirli mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Lavender ayrıca hareketli peyzaj tasarımı ile de göz dolduruyor.Lavanta bahçelerinden esinlenerek oluşturulan büyük bahçe ve gölet içerisinde erguvan çiçekleri, morlu pembeli çiçek bahçeleri, süs kirazları, gülibrişim, sonbahara geçişin en güzel simgelerinden oya ağaçları, her mevsim yemyeşil manolya ağaçları, salkım söğütler, insanlığın asırlık dostu zeytin ağaçları, yaz aylarında gölgesinde serinleten ıhlamur ağaçları, gürgenler, heybetli gövdeleriyle akçaağaçlar da yerini alıyor.

Haberin Devamı

Lavander'de zengin sosyal donatı

Lavender konforlu ve lüks dairelerinin yanı sıra rekreasyon alanlarıyla da avantaj sağlıyor. Yürüyüş parkurları, piknik alanları, açık yüzme havuzu, iki kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, amfi sahneleri, açık spor alanları, avlu bahçeleri, çardakları, Lavender kafesi, fitness alanı, saunası, hamamı, pilates odası, yoga salonu, hobi alanları ve yarı olimpik açık yüzme havuzuyla Lavender şehirli bir yaşam vaat ediyor.

Lavender projesinde çocuklara da eğlenceli bir dünya sunuluyor. Projede Kızılderili evleri, korsan gemileri, kulübeleri, macera parkları,trambolin, masa tenisi alanları, kaykay pisti, paten sahası, akülü araç kullanım alanı, bisiklet yolu gibi farklı yaş guruplarına uygun birbirinden cazip aktivite alanları da yer alıyor.

Lavender Sancaktepe’de yükseliyor

Haberin Devamı

Anadolu Yakası’nın en çok değer kazanan ve tercih edilen bölgesi Sancaktepe’desatışına başlanan Lavenderprojesi, lokasyonu ile avantaj sağlıyor. Üç cephesinden yola bağlantılı olan projenin Tem otoyoluna da cephesi bulunuyor. Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alanLavender tamamlanmak üzere olan Çekmeköy – SancaktepemetrosununSamandıra durağının da yanı başında…Metro ağı ile Sancaktepe’den Üsküdar’a 20 dk. Yenikapı’ya 30 dk. Taksim’e ise 45 dk. da gidilebilecek.

Lavender ayrıca günlük hareketi 100 bin kişi civarında olacak olan 4100 yatak kapasiteye sahip Türkiye ve Avrupa’nın planlanan en büyük şehir hastanesine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve Anadolu Yakasındaki tek durağı Sancaktepe’de olan hızlı tren hattına komşu konumda yer alıyor.

%10+10 tamamı peşin indirim ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Anadolu Yakası’nın en çok pirim yapan bölgesi Sancaktepe’de başlayan Lavenderlansmana özel kampanya kapsamında %10 + 10 peşin ve peşin + banka kredili indirimi ile 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca projede ilk 100 ev için60 ay vade farksız ödeme imkanıda bulunuyor.