Gazete Vatan Logo

Affleck mi yönetecek?

Warner Bros, ‘The Justice League’i yönetmesi için Ben Affleck’le anlaşma yapmaya hazırlanıyor

Warner Bros, uzun zamandır hayata geçirmek istediği D.C.'nin süper kahramanlarını buluşturduğu ‘The Justice League’i, Marvel’ın gişe rekortmeni ‘The Avengers’ın ardından hızlandırdı.

Christopher Nolan ‘The Justice League’de çalışmak istemeyince şirket, ‘The Justice League’i yönetmesi için 'Gone Baby Gone' ve ‘The Town’ ile olumlu eleştirler alan, oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'e teklif götürdü.

Yeni filmi ‘Argo’nun çekimlerini tamamlayan Ben Affleck’e, Will Beall’ın senaryosunu gönderen Warner Bros, Affleck’in senaryoyu incelemesini istedi. Projede Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman ve The Flash gibi kahramanlar yer alırken, yönettiği filmlerde aynı zamanda rol alan Ben Affleck’in ‘The Justice League’de bir süper kahranmanı canlandırabileceği belirtiliyor. Ünlü oyuncu daha önce 2003 yılında Mark Steven Johnson yapımı filmde Daredevil karakterini canlandırmıştı.

Affleck’in yeni filmi ‘Argo’, ABD’de 12 Ekim’de gösterime girecek. ‘The Justice League’in ise 2015 yılında gösterime girmesi bekleniyor. Affleck aynı zamanda Stephen King’in ‘The Stand’ adlı eserinin uyarlamasını yönetecek.(ntvmsnbc)

Haberin Devamı