Gazete Vatan Logo

Köylüler çırılçıplak soyundu!

Hayır için soyundular... İngiltere'nin Kent şehrindeki Iwade köyünün sakinleri, yerel yardım kuruluşlarına katkı sağlamak için çırılçıplak soyunarak poz verdi.

Köylüler çırılçıplak soyundu!

İngiltere'nin Kent şehrindeki Iwade köyünden kadınlı erkekli birçok kişi hayır için oluşturulan bir takvime çırılçıplak poz verdi.

Neredeyse köydeki tüm iş yerleri ve çalışanlar bu etkinliğe katıldı. Bazısı iş yaparken poz verdi bazısı ise hobilerini gerçekleştirirken...

24'ten fazla köylü eğlenceye hazırdı. Bunların içinde bahçıvan, köpek bakıcısı, kişisel antrenör ve teknik işte çalışanlar vardı.

15 yıl köyde yaşayan 39 yaşındaki bir köylü, "İki hafta önce böyle bir fikir aklıma geldi. Facebook'tan bu fikrimi paylaştım ve beklenmedik şekilde talep gördü. İnsanları mutlu edecek ve eğlendirecek bir şey yapmak istedim. Bu çok güzeldi çünkü insanlar bir araya geldi. Bu etkinlik köye hayat kazandırdı. Herkes çok mutlu oldu." diye konuştu.

Hava ise pek de iyi değildi. Laura ismindeki köylü, "Hava gerçekten buz gibiydi. Bazı erkekler kadınlardan daha çok endişelendiler. Fakat herkes çok iyiydi. Doğru zaman geldiğinde kıyafetlerini hızlıca çıkardılar." dedi.

Önce, seçilmiş hayır kurumları için 1.200 sterlin kazanma umuduyla yüz takvim basılacak.

Haberin Devamı

Hennessy ve Amanda cooper tarafından çekilen takvimler pazartesi gününden itibaren 12 sterlinle satışa çıkarılacak.