Gazete Vatan Logo

Koşuyolu’nun en samimi mekanı: Monkey Business

Kadıköy’ün parlayan yıldızı Koşuyolu’nda açılan Monkey Business, English Pub konseptiyle eğlenceli ve lezzeti vakit geçirmek isteyenler için ideal.

Koşuyolu’nun en samimi mekanı: Monkey Business

Adını bir maymun ve borsa hikayesinden alan Monkey Business, Koşuyolu’nda açıldı. Evcil hayvan ve sokak hayvanlarına kapılarını ardına kadar açan Monkey Business, maç yayınları ve spor etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Türkiye Dart Ligi müsabakalarının da yapıldığı mekan, bir nevi “mahalle pub”’ı. İnsanların aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmelerini amaçlayan mekanın sahibi Serdar Koçak, “Asıl amacımız bir mahalle pub’ı yaratmaktı. İnsanlar evlerinden pijamalarıya çıkıp buraya gelebiliyorlar. Kendine has bir semt Koşuyolu. Yüzde 90 müdavim kültürü mevcut. Genelde herkes birbirini tanıyor” diyor.

Biranın yanında gidecek yemekler tarzında bir mönü’ye sahip olan Monkey Business, Black ve Pink Monkey Burger ile dikkat çekiyor. Renkli olmalarına rağmen bu renk gıda boyası yerine kalamar mürekkebi’nden yapılıyor. “Mönümüzün özelliği sadece pub mutfağı olması. Dünya Mutfağı tarzında değil. Ekmeğinden sosisine kadar ürünlerin yüzde 90’ını kendimiz yapıyoruz” diyen Şef Bihter Koçak’ın spesiyalleri ise Frankfurt Sosis ve Black Monkey Burger.

Haberin Devamı