Gazete Vatan Logo
Magazin Korkak ve aciz! Eşimden ve Aslıhan’dan özür dilerim

Korkak ve aciz! Eşimden ve Aslıhan’dan özür dilerim

Berkay sonunda sessizliğini bozdu. Arkasını döndüğü sırada Arda’nın kendisine korkak ve acizce bir saldırıda bulunduğunu belirten şarkıcı, “Onun yapamadığını yapıp incinen iki kadından özür diliyorum” dedi

Korkak ve aciz! Eşimden ve Aslıhan’dan özür dilerim

- ÖNEMLİ olan Berkay ve Arda değil. Biri anne, diğeri inşallah anne olmak üzere olan iki kadının maruz kaldığı hassas, kırıcı ve üzücü durumdur. Bu nedenle ilk olarak karşı tarafın yapamadığını yapıp eşimden ve Aslıhan Turan’dan özür dilerim.

- ERKEK adam kavga da eder. Ancak yanına gelerek “Eşimi eve bırakıp yarım saate geleceğim” diyen bir kişiye kafasını çevirip başka bir kişiyle konuştuğu sırada habersizce ve yandan yapılan saldırı, aciz ve korkak bir saldırıdır.

Taburcu oldu

Arda Turan’ın kafa atıp burnunu kırdığı Berkay dün hastaneden taburcu oldu. Eşi Özlem Ada Şahin hastane odasında minik kızı Arya ile fotoğrafını paylaştı.

Dürüst olmadığı için dava açmaya karar verdim

- KENDİSİNE de araya girmek isteyenlere de şunu söyledim. Şikayetçi olmamamı istiyorsunuz, tamam olmayayım ama 2 şartım var; 1- Eşimden, kendi eşinden, benden ve kamuoyundan bu davranışı için utanç duyduğunu söyleyecek ve özür dileyecek. 2- Sözle tacizin utancını duyduğunu belirtecek ve ondan sonra biz onunla erkek erkeğe konuşacağız. Bunu yaparsa ben davadan vazgeçebilirim.

Haberin Devamı

- TÜM bu yaklaşımıma rağmen, konuyu saptırmaya çalıştığı hala dürüstçe davranmadığı için dava açmaya karar verdim ve davamın sonuna kadar arkasındayım. Adalete güvenim tam cezasını çekecektir.

HELALLİK İSTEYECEĞİM

ARDA Turan ise önceki gün sosyal medyadan şu açıklamayı yapmıştı: “Orantısız tepki verdiğimi kabul ediyorum. Geçmişte yaşananları bilenler için neden böyle davrandığımı anlamak zor değil. Yarın kulübümden ve başkanımdan da helallik isteyeceğim. Birkaç gün içinde doğum yapacak eşimi evde bırakıp eğlenceye gittim. Ona büyük bir haksızlık yaptığımı hissediyorum ve içim yanıyor. İftiralar umurumda değil. Umurunda olan tek şey eşim. Beni benden daha iyi anlıyor olmasına rağmen ben kendimi affedemiyorum.”