Ana kraliçe iş başında

Sosyal medyada yüz milyonun üzerinde takipçiniz olduğunu hayal edin. Kendi adınızı taşıyan kozmetik markanızın her satışa çıkan ürününün hızla tükendiğini, rekor kıran satışlar yaptığınızı da unutmayın. Sonra bir gün bu popüler markanızın sosyal medya kanalları ‘hacklensin’ ve annenizin adını alsın. Şaşkın takipçileriniz de neler olup bittiğini anlamaya çalışsın.

Tam da anlattığım gibi, sosyal medyanın ünlü isimlerinden Kylie Jenner’ın kozmetik markası, annesi Kris Jenner tarafından ele geçirildi. ‘Kylie Cosmetics’ markasını ‘Kris Cosmetics’ olarak değiştirme hadisesiyse aslında bir ‘Anneler Günü’ projesi.

Anneler Günü’nün hemen öncesinde satışa sunulacak özel koleksiyon, adeta günlük hayatlarımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen Kardashian - Jenner aile dramasının bir sonucu. Aldıkları her nefes, attıkları her adım, uğradıkları her mekan milyonlarca takipçileri tarafından merak edilen bu dev ‘oluşumu’ yaratan kadın, Kris Jenner, uzun zaman sonra kızlarından birisine “Beni de unutma” demiş gibi.

Haberin Devamı

Bu popüler annenin kızlarıyla olan ilişkilerinden yola çıkarak adlandırılan ürünler sadece başarılı formülleri ya da dikkat çekici renkleriyle değil, mizahi yaklaşımıyla da takipçilerin kalbini kazanmışa benziyor. Hayali ‘Kris Cosmetics’ markası duyurulduğundan beri yapılan yorumlar, bu projenin ne kadar başarılı sonuçlar alacağını gösteriyor.

Benim aklımdaki soruysa Kylie Jenner’ın bu proje sona erdiğinde markasını geri alıp alamayacağı. Bakalım ‘ünlü anne’ Kris Jenner, yoktan var ettiği kızından aldığı ‘güzellik kraliçesi’ tacını geri verecek mi?

Ana kraliçe iş başında

Lady Gaga da aynı yolda
Sadece sosyal medya yıldızları değil, ünlü sanatçılar da güzellik sektörünün gücünü fark etmiş durumda. Çıkan son haberlere göre yaratıcı görünümleri ve dikkat çekici performanslarıyla tanıdığımız Lady Gaga, kendi makyaj koleksiyonunu çıkartma hazırlığındaymış.
Ünlü yıldızın geçtiğimiz aylarda Haus Beauty adlı bir markanın tescilini alması ve son dönemde paylaştığı fotoğraflarda benzer tonlarda makyaj ürünleri kullanması, hayranlarının koleksiyon şüphelerini doğrular nitelikte. Koleksiyonun ne zaman ve ne şekilde karşımıza çıkacağıysa şimdilik bilinmiyor.
Bahar molası
Moda editörü Mert Aslan tarafından gerçekleştirilen ve her defasında yoğun ilgi gören ‘Mert Aslan Presents’ etkinlik serisi bu defa moda severleri kısa bir bahar molasına davet ediyor. Sadece moda dünyasından değil, güzellik, gastronomi hatta sanat dünyasından da markalara ev sahipliği yapan etkinlik yine göz alıcı bir seçkiyle karşımıza çıkıyor.
Yaza hazırlıksız yakalanmak istemeyenler için birbirinden şık mayo ve bikinileriyle Anais Margoux , ışıltılı tasarımlarıyla Baguette Jewelry, iddialı ve yaratıcı saçların yardımcısı Balmain Hair Couture, mis gibi hayallere imza atan JOY Flowers, desenleriyle aşk yaşadığımız Rumisu bu özel etkinlikteki seçkin markalardan sadece birkaçı.
Bu keyifli bahar molasının bir parçası olmak ve gardırobunuza ya da evinize yeni parçalar katmak isterseniz bugün saat 20:00’a kadar Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleşecek Mert Aslan Presents etkinliğini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR