Paris'te çok konuşulan gece

On parmağında ondan fazla marifet olan genç model Gigi Hadid, ünlü Fransız mücevher markası Messika için özel bir koleksiyona imza attı. ‘Messika by Gigi Hadid’ koleksiyonunun sunumu, markanın ikonik hale gelmiş Move koleksiyonunun 10. yıl kutlamasıyla birlikte Paris’te gerçekleştirildi. Çarşamba gecesi Türkiye’den katılım gösteren az sayıda özel davetliyle birlikte bu kutlama ve sunumlara katılmak üzere Hôtel Salomon de Rothschild’deydim. Aldığım duyumlara göre 700’den fazla davetliyi ağırlayan otelde gece boyunca neler olup bitti birlikte bakalım.

Pariste çok konuşulan gece

Saat 20:25 - Otelin girişinde siyah camlı özel araçların oluşturduğu sıra, ne kadar önemli bir davete katılmak üzere olduğumuzun habercisi.

Saat 20:35 - Hôtel Salomon de Rothschild’in ön ve arka bahçeleri ile balo salonları bu geceye özel olarak dekore edilmiş.

Saat 21:30 - Davetliler arasındaki Barbara Palvin, bugüne kadar gördüğüm en rahat, kaprissiz, eğlenceli modellerden; orası kesin. Gece boyu dans eden genç yıldızın doğallığı ve çok eğlenen hali uzun süre aklımdan çıkmayacak gibi.

Haberin Devamı

Saat 22:50 - Müzik devam ededursun, otelin girişinde bir çeşit izdiham yaşandığını fark ettim. Onlarca kamera ve fotoğraf makinesi tabii ki tek bir kişiyi işaret ediyordu: Gigi Hadid.

Saat 23:00 - Yüzlerce insanın arasından bütün zarafetiyle süzülerek geçen Gigi Hadid, davetlilerin ‘selfie’ ricalarını kırmadı ve kendisine ulaşmayı başaran herkesle fotoğraf çektirdi.

Saat 23:30 - Bütün misafirlerin otel bahçesinde toplanmasının ardından Gigi Hadid bu koleksiyonun kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlattı. Moda ve güzellik markalarıyla zaman zaman bir araya gelen Hadid’in aksesuar alanında bu kadar ikonik bir markayla birlikte yola çıkması ise bizim için heyecanlı bir haber.

Saat 23:50 - Salonlardaki ekranlar, ‘Messika by Gigi Hadid’ koleksiyonunun reklam görselleriyle dolup taşıyordu. Reklam kampanyasının arkasındaki isimlerse Mert Alaş ve Marcus Piggott.

Saat 00:10 - Messika sadece bir tanıtım gecesi değil, aynı zamanda bir kutlama gecesi düzenlediğini ispatlarcasına Bob Sinclar ile davetlileri coşturuyordu. Gecenin kaçta biteceğini bilense yok gibiydi.

Haberin Devamı

Pariste çok konuşulan gece

SPORTİF VE ŞIK

Şimdi hep birlikte, bir hafta öncesine, Milano’ya dönüyoruz. Sportmax defilesini izlemek üzere ön sıradaki yerimi aldığımda, bir önceki sezonun salaş şıklığının neye evrileceğini hayal etmeye çalışıyordum. Yaklaşık on beş dakika sonraysa Sportmax tasarım ekibinin bir denge meselesi üzerinde sıkı çalıştığından emin oldum. Hareket kazanmak lastik bantlardan yardım alan, dış giyim parçalarında hafifliği ön planda tutan, uzak doğuya selam çakan kemer ve bantlarla sportif bir hava yakalayan koleksiyonda favorim, orta boy topuğu ve üçgen şeklindeki detaylarıyla dikkat çeken ayakkabılar oldu. Sanırım bu ayakkabılar, önümüzdeki yaz sokak stili fotoğraflarında sıklıkla karşımıza çıkacak, benden söylemesi.

DİĞER YENİ YAZILAR