Bella’ya yıldızlı pekiyi

Dahil olduğu ‘Kardashian Jenner Hadid’ üçgeninden kariyeriyle sıyrılmaya çalışan Bella Hadid’in son dönemde gösterdiği performans, takipçilerini bir hayli mutlu ediyor. Bvlgari, NARS, Max Mara, DKNY gibi markaların reklam yüzü olan Bella Hadid’in yakın zamanda bu markaların arasına yenilerini eklemesi bekleniyor. Hadid, öte yandan dergilerin kapaklarından da düşmek bilmiyor. Şimdiden altı farklı derginin Eylül sayısında kapağı süsleyen, İspanya’dan Rusya’ya kadar pek çok ülkede önemli dergilerinde farklı görünümlerde karşımıza çıkan Hadid’in başına gelen en ilginç durumsa Çin’de yaşanmış. Sektörün öncüsü Harper’sBazaar, ELLE ve Vogue dergilerinde aynı anda kapak olan yıldız belki de fark etmeden bir rekora imza atmış. Hal böyle olunca da genç model, sektörde yıldızlı pekiyi almayı hak eden isimlerin başında geliyor.

Kutlamalar devam ediyor

Bu sene yayın hayatındaki 125. yılını kutlayan Amerikan Vogue, okuyucularını da bu kutlamanın bir parçası haline getirmeye kararlı. Kutsal moda ayı Eylül yaklaşırken paylaştığı çekimler ve düzenlediği etkinliklerle adından daha sık söz ettirmeye başlayan derginin kutlamalar kapsamındaki yeni hamlesiyse daha kalıcı olacak türden. ProenzaSchouler, Rodarte ve HoodbyAir, derginin 125. yaşını kutlamak için birer tişört tasarlamış. Tasarlanan bu tişörtler, yine dergi tarafından online olarak satışa sunulacakmış. ProenzaSchouler’ın tasarladığı tişörtün üzerinde markanın bugüne kadar yayınladığı farklı reklam kampanyaları ve bazı çizimlerden oluşan kolajı görmek mümkün. Rodarte, işi basit tutarak Vogue sevgisini tek bir cümleyle tişörtlerin üzerine yansıtmış. Favorim olan HoodbyAir tasarımı ise büyük puntolarla yazılmış “Asla bir Vogue kızına güvenme” mesajıyla dikkat çekiyor. Pek çok farklı tasarımcının bu kutlamanın bir parçası olmak isteyeceğinden eminim. Bu da yeni birkaç parçayla daha karşılaşacağımız anlamına geliyor. Bakalım Vogue’un 125 yıllık tarihi başka hangi tasarımcılara ilham kanyağı olacak?

Haberin Devamı

The Weeknd X PUMA

R&B şarkıcısı The Weeknd, son birkaç yıl içerisinde bazen yayınladığı şarkıların dilden dile dolaşmasıyla bazense Selena Gomez ve Bella Hadid gibi ünlü kız arkadaşlarıyla gündeme geldi. Ancak The Weekend’in bir özelliği de moda markalarıyla olan sıkı ilişkisi. Geçtiğimiz ikbaharda H&M ile bir araya gelen şarkıcı, üzerinde XO harflerini gördüğümüz parçalarla sezonun en ikonik görünümlerine imza atmıştı. Bu başarının ardından boş durmayıp kolları yeni işbirlikleri için sıvayan The Weeknd sonunda ilk sürprizini açıkladı. Genç şarkıcı, PUMA için yine ‘XO’ adını kullandığı bir koleksiyon hazırlamış. Koleksiyondan karşımıza çıkan ilk ürün ‘Parallel’ adlı bir ayakkabı. Toprak tonlarındaki yüksek boğazlı bu ayakkabının bronz detayları ve fermuar eklentileri, trendleri takip etse de zamansız kalabilecek bir parça ile karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Koleksiyon, sadece bu ayakkabıyla sınırlı değil elbette. Paylaşılan reklam kampanyasında daha birçok parçanın ipuçlarını görmek mümkün. Ancak bütün koleksiyonu keşfetmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR