Moda haftasında Celine Dion rüzgarı

Celine Dion, müzikseverler için bir ikon haline gelmiş olsa da moda severlerin dünyasında pek sık anılmaz. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı, yeniden popüler hale gelmenin moda dünyasında görünür olmaktan geçtiğini fark etmiş olacak ki Paris’te gerçekleşen ‘couture’ moda haftasında fırtına gibi esti.

Geçtiğimiz yıl yeni bir stil asistanıyla çalışmaya başlayan Celine Dion, ünlü moda evlerinin avangart tasarımlarıyla karşımızdaydı. Tam bir blogger gibi sokak stili fotoğrafçılarına gülümseyen şarkıcı en son 20 sene önce bir defilede boy göstermiş. Ancak Dion, moda haftası döneminde Paris’te olmasının da avantajını kullanarak Giambatista Valli ve Dior gibi defileleri en ön sıradan izledi.

Aslında sahne performansları için ‘couture’ tasarımlar tercih eden Celine Dion’un Paris ‘couture’ moda haftasında boy göstermesi kadar doğal bir şey yok. Ancak beni şaşırtan kendisinin bir fenomen haline gelmesi oldu. Bakalım bu moda haftasında bir yandan eğlenip bir yandan sosyal medyanın yıldızı olan ünlü şarkıcının moda maceraları devam edecek mi?

Haberin Devamı

Coco Capitan X Gucci

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Gucci Sonbahar/Kış 2017 defilesinde, markanın İspanyol sanatçı Coco Capitan ile gerçekleştirdiği işbirliğinin ilk sonuçlarını görme şansımız olmuştu. Sıra, işbirliğindeki bütün parçaları keşfetmeye geldi.

El yazısı mesajlarıyla tanınan Coco Capitan’ın seçilen bazı cümleleri, çanta, tişört, kapüşonlu ceket ve kazakların üzerine taşınmış.

Koleksiyonu ilk kez gördüğünüzde yaramaz bir çocuğun annesinin çantası üzerinde karalamalar yaptığını düşünebilirsiniz. Hatta binlerce liralık çantaların mahvolduğuna inanıp üzülebilirsiniz. Ancak ben içinizi rahatlatayım, eğer bu koleksiyondan bir parçaya sahipseniz, uzak bir gelecekte açık arttırmalarda satabilirsiniz.

Klasik kırmızı-yeşil Gucci çizgilerinin de unutulmadığı parçalar, sanat meraklıları için kaçırılmayacak bir fırsat.

Yazın favori çantası

Hasır, tahta ya da farklı malzemeler kullanılarak hazırlanan sepet çantalar, bu yazın en popüler parçalarından olmaya adaylar. Her geçen gün başka bir modelini ünlü bir ismin elinde ya da bir dergi kapağında görmeye devam ettiğimiz bu sepet çantalar arasında seçim yapmaksa bir hayli zor.

Haberin Devamı

Birbirinden farklı modeller arasında benim en çok dikkatimi çeken, bambudan yapılanlar. Örneğin Cult Gaia markasına ait bir model, yaz başından beri Instagram’ın en çok fotoğraflananları arasında yer alıyor. Aslında bu çanta geçtiğimiz yazdan beri satışta ancak dikkatleri üzerine çekip trend listesinin üst sıralarına çıkması 2017 yazını buldu. Hatta öyle ki tek bir renkte üretilen çanta, yoğun istek üzerine siyah, yeşil ve kahverengi gibi alternatif renklerde de satışa sunuldu.

Sepet çanta trendini yakalamak için bu çantayı almak isterseniz, stoklar ışık hızıyla tükendiğinden, bir süre beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreniz boyunca trendlerden uzak kalmamanız içinse size üzeri farklı mesajlarla işlenmiş hasır örgü çantaları önerebilirim.

DİĞER YENİ YAZILAR