Sıra çocuklarda

Son on yılda Kim Kardashian’ın moda dünyasında yükselişini izledik. Hayır, kendisi bir moda markası yaratmamıştı. Ancak ünlü dergilerin kapağında yer almayı, en özel defilelerin ön koltuğunda oturmayı ve lüks markaların tasarımlarını herkesten önce giymeyi başarmıştı.

Kim Kardashian yükselirken hayat arkadaşı Kanye West’in yerinde sayması beklenemezdi tabii. Müzik dünyasından moda dünyasına taşan Kanye West, hem spor markalarla iş birlikleri gerçekleştirmiş hem de kendi markasıyla New Yok moda haftasında önemli bir yer edinmişti.

Peki ya sırada kim mi vardı? Doğru tahmin ettiniz; Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin ilk göz ağrısı olan North West. Küçük kız, doğduğundan beri markaların yakın takibi altındaydı. Ancak dört yaşındaki ufaklık meğer aslında bambaşka bir markanın deneme tahtasıymış: The Kids Supply. Kim Kardashian ve Kanye West bir süredir üzerinde çalıştıkları çocuk markasını hayata geçirmişler. Tabii ki ilk denemelerini de kendi çocukları üzerinde yapmışlar.

On altı parçalık koleksiyonda sweatshirt ve şapka gibi spor parçalar ağırlıkta. Kim Kardashian’ın pembe ve beyaz dokunuşunu Kanye West’in kamuflaj deseni ve siyahlarıyla buluşturan koleksiyonun moda adına bir vaadi olduğunu söyleyemem. Ancak Kardashian familyasının abartılı yorumlarını ve hemen sonrasında gelecek ‘stoklar bitti’ açıklamasını merakla bekliyorum.

Haberin Devamı

Zamanı gelmişti

Son birkaç sezondur adidas ile farklı iş birliklerine giden müzisyen Pharrell, sonunda kendi tasarımıyla karşımızda. Daha önce markanın farklı ikonik modellerini ‘Pharrell stiliyle’ güncelleştiren müzisyenin bu çalışmaları hem olumlu hem de olumsuz yorumlar almıştı.

Pek çok moda sever için bu tür iş birlikleri yeni parçalar yaratmak anlamına geldiği için sadece renklerle oynanan çalışmalar yeterli gelmemişti. Ancak Pharrell, bu defa herkesi memnun edecek bir ayakkabı tasarımına imza atmış ve adidas için ilk kez kendi ‘imza modelini’ yaratmış. Tennis Hu adlı koleksiyonda şimdilik iki farklı renk seçeneği olsa da yakın zamanda farklı seçeneklerin ekleneceğinden eminim. Ben bu sade ayakkabıları çok sevdim, bakalım moda severler de benimle aynı fikirde mi?

Haberin Devamı

Deneme sürüşü

Geçtiğimiz Perşembe günü sanırım son dönemin en kalabalık davetlerinden birisindeydim. Flormar’ın Pelin Kaya ev sahipliğinde gerçekleştirdiği ‘Deneme Sürüşü’ daveti, hem cemiyetin hem moda dünyasının en iddialı isimlerini bir araya toplamıştı diyebilirim.

Denim pantolon ve siyah deri ceket ikilisiyle rahat bir şıklık yakalayan Aslıhan Doğan, çizgili gömlek elbisesiyle metalik bir eteği buluşturan Başak Dizer ve tabii ki birbirinden şık pek çok ünlü kadın, Flormar’ın ‘Silk Matte Liquid Lipstick’ adlı yeni ürününü denemek için Soho House’taydı.

Markanın dudakları kurutmayan formül iddiasıyla sunduğu bu ürünü deneyen davetlilerin yüzlerinden ve tabii ki paylaştıkları fotoğraflardan anladığım kadarıyla ürün gerçekten beğenilmiş. Eh, Pelin Kaya’nın ev sahipliğinden de tam not aldığı düşünülürse deneme sürüşü başarılı geçmiş.

DİĞER YENİ YAZILAR